DNWU Augustus, crossed square

Crossed Square

De naam van dit blok is ‘Crossed Square’. Het is een wat ingewikkelder blok dan de vorige, maar daar zijn we onderhand wel aan toe toch? Ik heb best veel geleerd de afgelopen maanden. Door zelf te tekenen en naar de foto’s van de blokken te kijken die jullie allemaal op Facebook zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik beperk me elke maand tot het maken van 3 blokken. Als ik zou willen zouden dat er veel meer kunnen zijn…

Vlog-les

Twee weken geleden volgde ik een vlog-les. Bewegend beeld is de toekomst, maar hoe doe je dat? En hoe zet je al die stukjes video netjes achter elkaar? Ik ben aan het filmen geslagen en heb hieronder een link gezet van een paar momenten waarin ik met de augustus blokken bezig was. Nog niet perfect, maar al doende leert men.

 

Nog even de foto van het schuine blok. Dat vloog vrij snel voorbij in het filmpje. Ik heb het wat groter gemaakt en daarna op de goede afmetingen gesneden.

De blokken van Rose-Anne

Hier zijn de blokken die ik voor de maand augustus gemaakt heb. Nog even een foto van al mijn blokken.

 

Wil je de andere berichten nog eens terug lezen?Maart April Mei Juni Juli

En voor inspirerende foto’s moet je naar de facebookgroep De Nieuwe Wending Uitdaging.

Hieronder de blokken van de maand juli van Aleid Klein Middelink, Gerda Roelevink, Janine van Dijk en Betty van Loon. Iedereen op is haar eigen manier aan de slag gegaan met het churn dash blok. Mooi!!

Veel plezier allemaal weer met het blok van deze maand.

Richarda en Rose-Anne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *