Veel gestelde vragen

Via deze veel gestelde vragen kun je  snel naar het juiste deel van de website.

Informatie over hoe je als lid een account kunt aanmaken kun je op deze pagina vinden. Je kunt ook hier een pdf bekijken of downloaden.

Fijn dat je lid wilt worden. Dat kun je doen door dit formulier in te vullen. Wil je meer lezen over ons lidmaatschap? Dat kan hier.

Meer over het lidmaatschap kun je HIER lezen.

Leuk idee, en ja zeker kan dat.

Het is een beetje ingewikkeld, de ene persoon betaalt en op een ander adres wordt de post ontvangen. Maar we hebben een manier ontwikkeld om dit mogelijk te maken. Dit formulier kun je hier vinden.

Een automatische incasso- opdracht kun je geven door dit formulier in te vullen.

Wijzigen van het bankrekeningnummer moet door de incassomachtiging opnieuw in te vullen. Dit formulier is hier te vinden.

Opzeggen kan per email of per brief voor 1 oktober van het lopende verenigingsjaar. Ook is er op deze website een formulier waarmee opgezegd kan worden. Na het formulier ingevuld te hebben krijg je een bevestigingsmail in je mailbox.

Quiltnieuws verschijnt 4 maal per jaar, begin maart, juni, september en december.

Quiltnieuws is niet in de winkel te koop, het is een verenigingsblad dat alleen aan de leden van het Quiltersgilde wordt gezonden. Meer informatie over Quiltnieuws vind je hier.

Oude nummers van Quiltnieuws vanaf nummer 131 zijn nog verkrijgbaar voor € 7,50 per stuk inclusief portokosten.

Het nieuwste nummer is niet los te koop.

Je kunt deze bestellen door het verschuldigde bedrag met daarbij de duidelijke vermelding van het (de) gewenste nummer(s) over te maken op bankrekeningnummer NL22RABO 0354 9365 30 ten name van Quiltersgilde.

Vergeet niet  het adres te vermelden en eventueel je lidnummer.

De  bestelling  wordt dan thuisgestuurd.

Oude nummers kunnen niet meer vanuit het buitenland besteld worden.

Meer informatie over de tentoonstelling van Miniatuurquilts en het aanmelden daarvoor kun je HIER vinden.

Alle informatie over de Algemene Tentoonstelling vind je hier.

Een pdf over het maken van een hoes voor je quilt tot twee meter, vind je hier.

Een pdf over het maken van een hoes voor je quilt groter dan twee meter, vind je hier.

Het patroon voor het maken van een tunnel voor je quilt vind je hier.

De instructie voor het plaatsen van een label op je quilt vind je hier.

Op een label dienen de gevraagde gegevens te staan. Het label of etiket moet op de achterkant geplaatst worden. In de rechterhoek onder.

Alle informatie over boeken lenen bij onze bibliotheek kun je vinden onder ‘wat we doen’ en hier bij bibliotheek.

Je kunt boeken lezen als je een account hebt voor Aura. Er is een uitleg hoe je een account kunt aanmaken. Die kan je hier vinden.

Je kunt jouw persoonlijke gegevens bij de bibliotheek bekijken en een review schrijven over een boek. Hier kun je zien hoe je dat kunt doen.

Als je een boek bij de biblotheek geleend hebt, kun je het zelf verlengen. Hier lees je hoe je dat moet doen.

De publicatie van de Regiodagen gebeurt zo mogelijk gelijk met het verschijnen van Quiltnieuws juni en Quiltnieuws december.

Op DEZE pagina kun je meer informatie vinden over de regiodagen en hier vind je ook een link om je aan te melden, maar alleen indien er op dat moment aanmeldingen mogelijk zijn.

Ja, dat mag. Een introducé mag eenmaal de regiodag bezoeken als niet-lid zijnde. Daarna kan zij beslissen lid te worden.

Op dit moment worden er geen quiltmidweek of quilt weekend georganiseerd in verband met de hoge kosten ervan. Wij zijn nog aan het nadenken over goede en betaalbare alternatieven.

Je zeker. Alle evenementen die met textiel te maken hebben worden opgenomen in onze agenda. Het juiste formulier om een evenement aan te melden, vind je hier. Wij zorgen er dan voor dat het evenement in de agenda wordt opgenomen.

Wij kunnen oproepen plaatsen die te maken hebben met quilts (in de breedste zin van het woord). Denk daarbij bijvoorbeeld aan wedstrijden, exposities of andere evenementen. Oproepen komen te staan in dit overzicht 

Een oproep kun je aanmelden met dit formulier

Alle blogberichten kun je altijd terugvinden onder het blokje Blog op de Homepagina en helemaal onderin met de link naar alle blogberichten.

De Algemene Ledenvergadering wordt ieder jaar in april gehouden. Meer informatie is hier te vinden.

Het Quiltersgilde vindt de bescherming van de Privacy belangrijk en heeft daarom alle afspraken vastgelegd in een Privacy Document, dat hier te lezen en te downloaden is.

We hebben geen prikbord meer. Voor het kopen en verkopen van uw quiltspullen kunt u terecht bij websites, zoals Marktplaats, en bij Facebookgroepen.

Jouw quilt is verzekerd tegen diefstal/brand voor een bedrag van € 250,– per M2.