SAQA – Studio Art Quilt Associates

SAQA staat voor Studio Art Quilt Associates ; een internationale organisatie die informatie over art quilten verzamelt en verspreidt en een platform is voor werk van art quilters.

In 2017  is het Quiltersgilde een samenwerking aan gegaan met SAQA.  Het Quiltersgilde heeft een instellingsabonnement met verschillende voordelen, waarmee we de  art quilters in onze vereniging willen ondersteunen en stimuleren. Als lid van het Quiltersgilde kun je inloggen bij SAQA. De code en het wachtwoord vind je op het ledendeel van deze website.

Het voordeel voor leden van het Quiltersgilde is dat zij toegang krijgen tot een prachtig digitaal SAQA blad en toegang tot opgenomen webinars  Er is geen toegang tot de online webinars, dat kan alleen als men zelf lid wordt.

Hier kun je de mogelijkheden van SAQA bekijken. Ons lidmaatschap is een mooie stap om kennis te maken met SAQA en de mogelijkheden die zij biedt.

Wil je deel gaan nemen aan SAQA tentoonstellingen, dan zul je jezelf moeten aanmelden als artist member bij SAQA.

Meer informatie is te vinden op de site van SAQA

SAQA verstuurt iedere vrijdag een nieuwsbrief met de naam Fiber Art Friday.

Het is ook mogelijk om tijdschriften, gallery’s , webinars  te bekijken maar dat  doe je dan op het account van het Quiltersgilde. Interesse? De toegangscode en het wachtwoord vind je in het ledendeel van onze eigen website.