De Nieuwe Wending Uitdaging juni, een zomers streepje

Fanatiek aan de slag!


Er is weer hard gewerkt door jullie zo te zien aan de foto’s op Facebook. Zelfs fanatiekelingen die na 1 dag al klaar zijn voor de maand. Knap hoor! We zagen ook de nodige strubbelingen, vooral dat lege vlak maakte het blok voor een aantal van jullie een ware uitdaging. Maar uiteindelijk zijn er prachtige blokken gemaakt!

 

 

Juni Blok


Een zomers streepje voor de maand juni. Associaties met strandtentjes en parasols. In de zomermaanden gaan we gewoon door met deze uitdaging. Als je op vakantie gaat dan heb je bij thuiskomst een leuke opdracht of misschien nemen enkele van jullie de opdracht wel mee op vakantie.

 



De naam van dit blok is in het engels ‘chevrons’. Dat betekent zoiets als ‘strepen’ in verschillende richtingen. Ik vond dit een leuk blok om mee te werken. Misschien omdat ik van streepjes houd…..

Rose-Anne’s blokken

 


Ik zou mijn bijna willen zeggen: don’t try this at home! Wat een leuk idee leek met ronde vormen uit de vrije hand gesneden, werd best een puzzel. Maar ik ben niet ontevreden over het resultaat. Geen zomerse kleuren, maar wel een leuk experiment.

 


De bovenstaande blokken zijn wat eenvoudiger. Met een onregelmatige streep en een aangepaste vlakverdeling ook weer verrassende resultaten.

Richarda’s blokken


Ik heb een nieuwe wending aan het gehele project gegeven. Ik was niet happy met de blokken die ik had gemaakt en met nog 6 maanden op de teller heb ik besloten om met andere stoffen te gaan werken. In ieder blokje verwerk ik nu de mooie stoffen van Daniela Drescher. Mijn streepjes blokken zijn zo geworden.

 

 


Wij zijn benieuwd naar jullie streepjes blokken :Toi, toi, toi!

Richarda en Rose-Anne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *