Onze relaties

Externe relaties zijn belangrijk voor het Quiltersgilde.

Het Quiltersgilde heeft samenwerking hoog in het vaandel staan.

Speciale aandacht vragen wij voor alle adverteerders in Quiltnieuws. Een adverteerder in  Quiltnieuws heeft de mogelijkheid om op regiodagen  of Tentoonstellingen van het Quiltersgilde te komen staan met een winkelstand. Adverteerders bieden we sinds kort een podium met de invoering van ‘winkel-woensdag’. Dit geeft hen de mogelijkheid om een advertorial te plaatsen op onze website.
Je vindt hier een overzichtskaart met al onze adverteerders. Door te klikken op een pin, krijg je meer informatie van de betreffende winkelier.

Heb je interesse om te adverteren in het Quiltnieuws? Klik hier voor onze advertentie tarieven.

Met andere textielorganisaties wordt in toenemende mate samengewerkt. Op weg naar het Textielfestival Leiden 2020, maar tussentijds weten wij elkaar ook te vinden op beurzen zoals op het Textiel Plus Festival in Den Bosch. Deze textielverenigingen werken samen onder het STIDOC

Organisaties, die evenementen organiseren op gebied van quilten en textiel ondersteunen wij door aandacht via de sociale media en in de agenda van onze website en eventuele aanwezigheid met een informatiestand.

 

 

 

X