De Nieuwe Wending Uitdaging April

Wat een enthousiasme na onze oproep van maart! In de Facebook groep zijn al mooie ontwerpen en blokken voorbij gekomen. En het eerste blogbericht over deze uitdaging is nog steeds het meest gelezen bericht op Facebook. We zijn daar inmiddels met z’n 123-tigen! Leuk om dat ruitjespapier te zien en de kleurpotloden komen uit de kast! Iedereen gaat er op z’n eigen manier mee aan de slag en dat is ook juist de bedoeling. Wil je het jezelf moeilijk maken? Dat kan. Maar wil je gewoon wat inkleuren? Dat mag ook. Hieronder een aantal foto’s vanuit de Facebook groep en Instagram. We kunnen niet alles plaatsen dus wil je meer zien ga dan naar de Facebook groep om alle inspirerende ontwikkelingen te zien. En ja je kan nog steeds meedoen, vinden wij alleen maar leuk!


 

 

Nieuwe opdracht voor april


 


Deze maand gaan we een blok met schuine lijnen een een ander jasje steken. Het blok heeft verschillende namen: zandloper, dit&dat, restjes blok. Misschien kennen jullie het blok nog onder een andere naam?


Tijdens mijn treinreis naar Nijkerk afgelopen week ben ik aan het tekenen geslagen.En thuis heb ik dat verder uitgewerkt. Grappig om te zien dat door het vergroten van het vierkant in het midden, het blok opeens groter lijkt. Je ogen houden je voor het (quilt)lapje.

 


Ook heb ik het  blok een keer veel groter uitgetekend en daarna met een kader eroverheen een interessante uitsnede uitgezocht. Dat geeft oneindig veel mogelijkheden.

 


Drie blokken gemaakt ter inspiratie


Uiteindelijk heb ik drie blokken gemaakt ter inspiratie voor jullie. Ben benieuwd wat voor mooie blokken jullie weer uit de traditionele blok toveren! Veel plezier.

 


Richarda is ook aan de slag geweest en heel grappig om te zien dat Rose-Anne heel minimalistisch aan de slag is gegaan en Richarda juist hele bonte blokken heeft gemaakt, met diverse motieven en kleuren in een blokje. Zo zie je maar alles kan en mag!

 

 


Tot volgende maand,


Rose-Anne en Richarda

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *