Ledenwerfactie 2023

De ledenwerfactie is speciaal voor jou, omdat we blij zijn dat je lid van het Quiltersgilde wilt worden. Want laten we wel wezen: onze leden maken de vereniging. Dus daarom maken we het nu extra leuk om lid te worden.

Als je lid wordt, ontvang je van ons een welkomstpakket*. In maart, juni, september en december krijg je dan het Quiltnieuws toegestuurd.

Van het welkomstpakket is alleen al de buitenkant een feest om naar te kijken en dan hebben we het nog niet eens over de inhoud gehad. Zullen we verklappen wat erin zit? Of moet dat een verrassing blijven? Een tipje van de sluier: er zitten lapjes in…

Wat levert het lidmaatschap je op? Kijk hier dan zie je alle voordelen overzichtelijk op een rijtje. De kosten van het lidmaatschap bedragen € 26 per jaar voor leden met een postadres in Nederland en bij automatische incasso. Bekijk deze pagina voor de kosten van het lidmaatschap voor leden met een postadres buiten Nederland of zonder automatische incasso.

Bij twijfel gewoon lid worden!

Ben je beginner en denk je dat je nog niet genoeg ervaring hebt als quilter om lid te worden? Niets is minder waar! Bij ons vind je quilters die hun ervaring en kennis willen delen met je en je advies kunnen geven over allerlei quilterige zaken. Voor allerlei zaken kun je geholpen worden door quiltwinkels of quilters uit je directe omgeving. Heb je ondersteuning of stofjes nodig? Kijk via deze link waar de dichtstbijzijnde quiltwinkel is. Informeer bij hen naar de mogelijkheden van een cursus of workshop.

En als je besluit lid te worden: Welkom, fijn dat je onze vereniging steunt door je lidmaatschap.

* Je komt uitsluitend in aanmerking voor een welkomstpakket indien je het voorgaande jaar geen lid was en bij aanmelding van een lidmaatschap m.i.v. 1 januari voor minimaal 1 jaar