Zit hier iets voor jou bij ?

Wat hebben we onze leden te bieden

Ieder kwartaal publiceren wij ons  prachtige verenigingsblad Quiltnieuws, bestaande uit 80 pagina’s. Hier kijken onze leden naar uit.

Jaarlijks organiseren wij in 16 regio’s rond de 25 regiodagen in voor- en najaar.

Daarnaast worden er centraal in Nederland Meet&Greet dagen georganiseerd rondom Modern Quilten, Art Quilten en Traditioneel Quilten. Deze dagen worden aangekondigd via de website, nieuwsbrieven en in Quiltnieuws.

Leden kunnen gratis boeken lenen uit een uitgebreide bibliotheek met quiltboeken. Iedere 3 maanden worden er nieuwe boeken aangeschaft en beschreven in Quiltnieuws.

Wij organiseren jaarlijks een expositie waar leden hun quilts kunnen laten zien: Het ene jaar een  Algemene Tentoonstelling en het andere jaar de tentoonstelling van Miniatuurquilts. Als lid krijg je korting op de entreeprijs.

Gratis lidmaatschap van het Modern Quilt Guild met toegang tot een speciale ledenpagina.

Leden van  art quilten kunnen gebruik maken van diensten van SAQA

We zijn partner van het European Quilt Association (EQA), en doen mee met de jaarlijkse quilttentoonstelling tijdens het Festival of Quilts te Birmingham.

We verzenden regelmatig nieuwsbrieven naar mensen die zich daarvoor hebben aangemeld. Men kan daarbij kiezen een nieuwsbrief Algemeen, Art quilten of Modern quilten.

We zijn actief op de Sociale Media en wekelijks publiceren we verschillende blogberichten op onze website. Neem een kijkje op onze Facebookpagina of op ons Instagram account @quiltersgilde_nl

We zetten ons in voor  educatie  op het gebied van patchwork en quilten. Dit doen we door zelf educatieve activiteiten te organiseren  en door samen te werken met de winkels en andere professionele partners.

We zijn vaak aanwezig op quilt- of handwerkbeurzen met een informatiestand om leden te ontmoeten en nieuwe leden te werven. Onze aanwezigheid maken we bekend in onze nieuwsbrief en is ook te zien  in de agenda. Kom gerust even bij onze informatiestand langs om kennis te maken of bij te praten.