De Nieuwe Wending Uitdaging mei: Vogels in de lucht

De nieuwe opdracht voor De Nieuwe Wending Uitdaging is hier! Het is weer tijd voor een nieuwe uitdaging. Hebben jullie ook zo genoten van alle mogelijkheden die het blok van april bood? Sommige van jullie gingen al gelijk driftig aan de slag, heel leuk om te zien. Hierbij een aantal blokken, de kleur geel was afgelopen maand erg geliefd :-D

 

 

Janine van Dijk

 

Het nieuwe blok: vogels in de lucht

We gaan deze maand verder met de schuine lijnen. Dit blok heet officieel: birds in the air – vogels in de lucht. Zie je ze vliegen???


 

Drie mei blokken


Hier zijn de mei blokken van Rose-Anne, rond Koningsdag heb ik er ook eentje met oranje gemaakt….

 


Er zijn natuurlijk honderden mogelijkheden om te variëren, maar ik houd het bij 3. Herken je de vogels in de lucht nog? Mijn blokken zijn 21cm in het vierkant, vind dat een prettige maat om mee te spelen. Het wordt niet te pietepeuterig. Met de schuine lijnen is het altijd wel even rekenen hoe je uitkomt. Ik werk graag op de makkelijke methode met 2 vierkanten en snij dan het overtollige deel weg. Geeft wat stofverlies, maar werkt wel sneller. Hoe doen jullie dat? Laat weer je foto’s zien in de Facebookgroep.


En hier 2 bokjes van Richarda. Ik zat er met mijn hoofd niet helemaal bij en heb beiden (naar mijn idee)  verkeerd gesneden… tja kan gebeuren. Gelukkig voor mij nog een hele maand om nog wat blokken te maken ;-)


Rose-Anne en Richarda


PS: Elke eerste maandag van de maand verschijnt het nieuwe blok voor deze uitdaging in een blogbericht op de website en op social media.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *