Winkel woensdag: 2 dagen feest bij de Quilt Ster

3 & 4 Augustus 2018Tijdens de jaarlijkse Open Dag is quilt-inspiratie gegarandeerd!  Dit jaar ontvangen wij bij de Quilt Ster 3 speciale gasten uit Nederland, België én Australië.

‘Take it Easy’Tijdens de lezing vertelt Yvonne van Rijn over de quiltreizen die zij organiseert en presenteert ze haar debuutroman ‘Take it Easy’. Op de tentoonstelling zijn quilts van Yvonne te bewonderen.

Take it Easy, boek van Yvonne van Rijn

Atelier SalgarolloDe Belgische Kristel Salgarollo (Atelier Salgarollo) demonstreert de door haar ontwikkelde EZ Templates. Zij neemt tal van voorbeelden mee en maakt je wegwijs in de techniek van Foundation Piecing.

Atelier Salgarollo

Karen StylesUit Australië verwelkomen wij Karen Styles, o.a. bekend van de Quiltmania Mystery 2018, de Mrs. Billings Coverlet en wat al niet meer…
Er zullen diverse quilts van Karen worden tentoongesteld. Daarnaast zal Karen deze 2 dagen de workshops verzorgen waarbij je aan de slag gaat met een techniek uit één van haar quilts.

Karen Styles

Winkelquilt van de Quilt SterHeb je nog geen gesigneerd blok gemaakt voor de winkelquilt? Schuif deze dag gezellig aan en vereeuwig je naam in onze quilt.
Alleen als de Zeeuwse zon meewerkt, en de Zeeuwse wind het af laat weten is er buiten een Sit & Stitch: schuif aan en maak een blokje van de Star-a-Day quilt.

Open dag de Quiltster

 

Toegang tot het evenement is gratis, aan de workshop zijn wel kosten verbonden. De workshop en lezing dien je vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.
Neem voor meer informatie een kijkje op onze site: https://www.dequiltster.com/nl/index.php/agenda/open-dag

 

Banner de Quiltster

Je bent van harte welkom!

 

Met vriendelijke groet,

Marcha Osephius

Ring 8
4321 AJ  Kerkwerve
tel. 06-36594748
info@dequiltster.com

www.dequiltster.nl

 

 

Jouw winkel woensdag bericht op onze website? Stuur een mail naar roseanne.dehaan@quiltersgilde.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *