Marin Patchwork live op Facebook

En toen kwam Corona….

Al snel werd duidelijk dat winkelbezoek en lesgeven niet meer vanzelfsprekend zouden zijn.

Dan zit je thuis en ga je bedenken hoe je contact kunt houden met jullie in het land.

Geen beurzen betekent ook dat we elkaar niet zouden zien en dan opeens schiet je iets te binnen.

Zo is het ongeveer begonnen, mijn wekelijkse live uitzending op Facebook. video’s Facebook

Iedere keer proberen om weer iets nieuws te laten zien, gewoon in het Nederlands maar omdat ik zo dicht aan de Duitse grens woon, de week erop hetzelfde nog een keer maar dan in het Duits. Dus iedere twee weken een nieuw filmpje.

Ik vind het super leuk om te doen en van het enthousiasme tijdens en na afloop van de filmpjes krijg ik steevast een dikke glimlach op mijn gezicht. De filmpjes zet ik allemaal openbaar dus je kan ze zo vaak kijken als je wil.

Veel kijkplezier !!!

 

Mobiel: 06 23127595

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.