Zusjes Zomerdag

Kom je naar de ‘Zusjes Zomerdag’ ?

We hebben er zo naar verlangd, eindelijk weer een gezellige quiltdag!

De quiltzusjes Hanneke Kwakkenbos van Quiltshop Vlijtig Liesje en Marijke Tabak van Atelier Hartendief organiseren een ‘Zusjes Zomerdag’ op zaterdag 17 juli in Almen, vlakbij Zutphen. Het is een geheel verzorgde dag, van 10.30 – 15.30 uur, met catering, een workshop (inclusief materiaal), een inspirerende lezing/show and tell en als je naar huis gaat een verrassende goodiebag. Tussendoor is er gelegenheid te shoppen bij de winkeltjes van Vlijtig Liesje en Hartendief. Ook kun je met mooi weer een wandeling maken of buiten op de Brink te zitten. Je hoeft alleen je naaigerei mee te nemen. Er is een nieuwe lift in het pand aanwezig en de locatie is rolstoel toegankelijk.

Voor wie wordt deze dag georganiseerd? Voor iedereen die er zin in heeft! Natuurlijk voor deelneemsters aan de thuiscursus ‘Quilt mee met de quiltzusjes’, maar doe je daar niet aan mee, dan ben je ook van harte welkom!

We regelen twee zalen, dit om iedereen flink de ruimte te geven. We volgen de richtlijnen van het dorpshuis betreffende de dan geldende corona maatregelen. Wil je graag met je vriendinnen samen komen, geef je dan samen op of neem contact met ons op, dan zorgen wij dat je bij elkaar komt te zitten.

Kosten voor deze dag zijn € 65,- en voor € 3,50 kun je een annuleringsverzekering afsluiten. Bij annuleren van onze kant of wanneer de dag niet doorgaat door coronabeperkingen vanuit de overheid, wordt het volledige bedrag geretourneerd.

Opgeven en meer informatie lezen kan via onze websites. De deelnemers ontvangen in de week ervoor, per mail, nog extra informatie over deze dag en de geldende maatregelen.

Op vrijdag 16 juli is er ook een Zusjes Zomerdag, maar die is al volgeboekt. Op zaterdag zijn er nog plaatsen vrij, maar wacht niet te lang met opgeven.

www.quiltshopvlijtigliesje.nl

www.atelierhartendief.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *