Winkelwoensdag, Elly Prins Zoetermeer

Langzaamaan gaan we weer terug naar een beetje normale samenleving. Hoe zetten we deze stappen? Wordt het weer zoals vroeger of blijven er dingen permanent anders? Onze adverteerders vertellen over aanpassingen om hun klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Eerste in Nederland

Twintig jaar geleden begon Elly Prins als eerste in Nederland een long-arm quiltservice. Vanuit een garage met één longarm quiltmachine. Al snel werden het er drie en konden de quilters in Nederland op beurzen kennis maken met deze nieuwe manier van quilten. Ik ben trots op wat we bereikt hebben en hoop dat nog met veel plezier voort te zetten.

Winkel en webwinkel

Elly Prins Machinequilting heeft inmiddels ook een winkel en atelier van ruim 200m2. Naast de grootste collectie tussenvullingen, vliezen en dubbelbrede stoffen bieden wij ruim 1500 stoffen van 110 cm breed en een uitgebreide fourniturenwand. Ook verkoop van de Sewezi naaitafels, een geweldige oplossing om heerlijk ontspannen achter de naaimachine te zitten. Kijk maar eens naar dit filmpje

Via de webwinkel kunnen klanten terecht voor de grootste collectie tussenvullingen en vliezen en een uitgebreide collectie dubbelbrede stoffen.

Cursussen in de buitenlucht

Het grote aanbod van quilt cursussen voor hand en machine is de afgelopen tijd door Corona in het water gevallen. Inmiddels is een grote tent geplaatst in de tuin. Daar kunnen mensen op een veilige manier op anderhalve meter afstand lessen volgen. Bij warmte zorgen blowers voor koelte en bij kou gaan de terraswarmers aan.

Openingstijden

De winkel is vier dagen per week geopend van 10 tot 17 uur. Woensdag, zaterdag en zondag is de winkel in Zoetermeer gesloten.

De webwinkel is klokje rond open. Neem eens een kijkje, we hebben aanbiedingen met 20% korting zowel in de winkel als in de webwinkel. En weet je nog niet zo goed wat past bij jouw quilttop? Kijk voor uitgebreide informatie op de website of bestel dan ons uitgebreide boekje met informatie over vliezen en tussenvullingen (battings)

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *