25 jaar Hobby-Time Zeewolde

Hobby-Time bestaat 25 jaar


Agnes is op 1 juli 1993 gestart als t’Winkeltje met Quiltstoffen en Hobbymaterialen.
Na 11 jaar in de Raadhuisstraat zijn wij in 2004 verhuist naar een nieuw pand in de Marktstraat 8. Onze naam is toen gewijzigd in Hobby-Time. Ons assortiment is uitgebreid met wol, katoen, fournituren en heel veel artikelen waar creatieve mensen blij van worden.


In de Marktstraat zitten wij al weer 14 jaar met heel veel plezier. Greetje en Astrid zijn al jaren onze steun en toeverlaat in de winkel en daar buiten. Wij organiseren in het jaar diverse cursussen o.a quiltcursussen die gegeven worden door Greetje Hein. Ik heb al die jaren heel veel trends en nieuwe hobby’s voorbij zien komen, maar Quilten is altijd de stabiele factor geweest.
Een paar jaar geleden hebben wij een webshop geopend en onze eigen handige Quiltstempels ontwikkeld.

 

Agnes in haar kleurrijke winkel

Je kunt ons ook vinden op diverse Handwerk- en Quiltbeurzen o.a de Landelijke tentoonstelling van het Quiltersgilde , omdat rechtstreeks contact met de mensen het aller leukste is.

25 jaar zijn om gevlogen en wij zitten nog vol met ideeën. Zolang er klanten naar de winkel blijven komen gaan we lekker door.


We vieren feest

Vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni vieren wij ons 25 jaar bestaan. Er worden diverse demo’s gegeven en als u het leuk vindt mag u het ook even proberen. Van harte welkom !!!

Natuurlijk is er ijs, koffie en gebak en voor iedere klant een leuk presentje.

Wij hopen op een heel gezellige dag.
Hobby-Time Zeewolde

Locatie

Onze fysieke winkel is gevestigd in het centrum van Zeewolde aan de Marktstraat 8. U vindt ons aan de parkeerplaats die aan de achterkant van Albert Heyn ligt. Als u de parkeerplaats oprijdt, dan ziet u recht voor u het mooie pand van Hobby-Time. U kunt GRATIS voor de deur parkeren. Wij hopen u snel een keer te ontmoeten in de winkel of via de webshop.

 

Agnes

hobby-timewebshop.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *