The Quilt Cottage – Winterswijk

Open dag 3 september

In 2020 hebben we ons 5-jarig bestaan niet heel groots kunnen vieren in verband met lockdown en andere coronamaatregelen. Nu hopen we dat we met een open dag op vrijdag 3 september het toch een beetje dunnetjes over kunnen doen.

Workshop presentaties

Vanaf 10.00 uur zijn we open met de workshop presentaties voor het najaar, een gezellig terras met koffie, thee en lekkers, leuke aanbiedingen en veel gezelligheid.

Corrie Azink, Jeannette Evers, Jacqueline Verhaar, Ans Lamers, Liesbeth Wessels, Gerlinde Dahlhaus en Marijke Hoek laten graag aan u zien waar ze hun workshops in geven. Op deze manier kunt u met iedereen kennis maken, vragen stellen en u kunt zich meteen aanmelden!

Op ons terras kunt u gezellig bijkletsen met een kopje koffie of thee en natuurlijk wat lekkers. In de winkel kunt u lekker struinen tussen alle nieuwe en mooie stoffen. We zorgen voor een paar leuke aanbiedingen die u niet mag missen, speciaal voor de open dag.

De workshop presentaties sluiten om 16.00 uur, de winkel sluit om 17.00 uur. We hopen iedereen weer gezellig te mogen begroeten!

Team The Quilt Cottage, Winterswijk

www.thequiltcottage.nl

Weurden 31
7101 NH Winterswijk
0613470858
Info@thequiltcottage.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.