tijdschriften op tuintafel

Tijd voor quilten en meer…

De Tijd vliegt….


Elk moment van de tijd vliegt voorbij.


Zeker als je bezig bent met een fijne hobby. Bij mij lijkt soms dat de klok extra snel gaat lopen als ik met leuke dingen bezig ben. Dan is het “Tijd heeft vleugels en géén teugels”, de tijd gaat snel voorbij en je kunt er niets aan doen.


Het patchen en ander handwerk gaat weer prima. Mijn rechterhand is weer helemaal in staat om van alles op te pakken. “Met tijd en stond gaat men de wereld rond”, als je maar geduld hebt dan kom je er wel, was een vaakgehoorde uitspraak van mijn moeder!

Tijd voor een tijdschrift…


Met veel plezier geniet ik van “ons” ledenblad. Het is elke keer weer een feestje, als die op de deurmat ploft. Wat is het een prachtig tijdschrift met veel leuke ideetjes, intervieuws, verslagen en alle belangrijke informatie die voor alle leden van toepassing zijn.


Naast handwerken ben ik dol op lezen. Zodra er maar iets van letters bij mij in de buurt is, verander ik in een Boekenwurm. En “Bij tijd en wijle” mag ik graag een puzzelboekje ter hand nemen.


tijdschriften op tuintafel

 

Tijd voor een workshop…


Al enkele maanden geleden heb ik me aangemeld voor een workshop. Het maken van een handige quilttas stond al lang op mijn to-do-lijst. En op twee zaterdagen in mei was het zo ver. Naaimachine ingepakt, alle voorbereidingen getroffen en heerlijk aan de slag.


naaimachine op tafel

 


Maar, oeps op het eind van dag 1, gaat de naaimachine niet meer zoals ik wil!! Thuisgekomen het probleem aan mijn Personal Assistent voorgelegd. En hoppa, hij gaat meteen voor mij aan de slag. Met de juiste tools is het euvel zo opgespoort en de reparatie achter de rug. Die tas gaat gewoon afkomen de volgende week!


reparatie naaimachine voet

 


Ik heb al zeer veel plezier van die super handige quilttas. Elk vakje heeft een speciale bestemming. Alle zaken voor diverse handvaardigheden kunnen erin. En met één rits is alles weer snel opgeborgen.

 

 


Tijd om thuis vakantie te vieren…


“Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens”, ja ik ben graag thuis en met een prachtig zomerweer, voor sommigen misschien té heet op dit moment, geniet ik van vakantie in eigen huis of huisje. Een werkje oppakken en hier en daar wat opruimen. Of een goed boek tevoorschijn halen. En verschillende patch- en quiltprojecten tot een goed einde brengen. Want mijn achterstand moet wel worden ingehaald. Alhoewel, mijn motto is nog steeds: Doe wat Kan en Geniet!!


Het etiket op de wijnfles geeft al een patch-achtig gevoel! En inspiratie voor een volgend project. Want wat zijn er veel leuke projecten in omloop. Als ik toch eens heel, héél veel tijd had,……….


wijnfles met mooi etiket


Ik ga maar eens aan de slag. Wat zijn jullie plannen voor de zomerTijd!?


Heerlijk niksen, of juist allerlei projecten aanpakken en/of afmaken. Tentoonstellingen bezoeken of gewoon lekker de tijd nemen zoals die komt!


Geniet ervan en graag tot een volgende Quebbel,


Maria Teeuwe-Holtslag.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *