November: laatste blok plus bonus voor onze uitdaging!

We moesten er met z’n allen een beetje inkomen. Het begon voorzichtig, maar de afgelopen 8 maanden zijn er geweldige creatieve blokken voorbij gekomen. En de maand oktober was daarop geen uitzondering! Zelf heb ik deze 3 blokken gemaakt. Een ervan is het oorspronkelijke blok en twee ervan zijn variaties. Eigenlijk begin ik er steeds meer lol in te krijgen. En jullie?

mijn blokken min of meer op kleur gerangschikt

Facebook

Hieronder wat foto’s van de oktober blokken van mede-uitdagers.

November: laatste blok plus bonus voor onze uitdaging!

We zijn al weer aan het einde van De Nieuwe Wending Uitdaging. Deze keer het laatste blok plus een leuk bonus blok. We zijn erg benieuwd wat de resultaten van deze 9 maanden uitdaging gaan zijn. Laten we proberen om in januari in ieder geval de tops op de foto te zetten. Wat denken jullie daarvan? Het bonus blok is te gebruiken als label voor achterop je quilt. Maar dat mag je natuurlijk ook aan de voorkant zetten.

Het november blok, het laatste blok, heeft weer veel namen: variabele ster, Ohio Star, Star of Hope, Aunt Eliza’s Star. Duidelijk is wel dat het hier om een ster-blok gaat. En het bonusblok hoort daar een beetje bij, ook een ster. Genaamd: Album Quilt.

 

Heel veel succes met het laatste blok en het in elkaar zetten van de top. Weet je al hoe je dat gaat doen? Ik ben er nog niet helemaal uit. Misschien moet ik nog een paar blokken extra maken. Daar ga ik tijdens de komende weken eens op broeden…..

Hopelijk zien we jullie resultaten in de komende maanden in onze facebookgroep.

OPROEP:

Heeft iemand een idee voor een volgende uitdaging? En wil je dat misschien ook organiseren? Stuur dan een email naar roseanne.dehaan@quiltersgilde.nl

 

Richarda en Rose-Anne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *