Oktober = voor deze uitdaging nog geen ‘stoptober’!

Oktober is een maand van stoppen, met roken, drinken. Maar niet met quilten en blokken ontwerpen gelukkig! We gaan nog even door met de Nieuwe Wending Uitdaging, dus voor iedereen die meedoet nog geen ‘stoptober’.

Er wordt door de deelnemers zo langzamerhand ook nagedacht over de afwerking van het geheel. Daar ben ik zelf ook nog niet uit. Ik heb mijn blokken eens een keer op de muur geplakt en gerangschikt naar kleur. Misschien is dit wel wat, maar ik blijf nog even spelen met de indeling tot ik er blij van word. Ik ben benieuwd hoe het jullie vergaat. Het ligt natuurlijk ook aan het aantal blokken dat je elke maand gemaakt hebt en de afmetingen van elk blok. Ik verheug me al op de verschillende mogelijkheden die voorbij gaan komen in de Facebookgroep.

 

overzicht van Rose-Anne’s blokken tot nu toeDe resultaten in de Facebookgroep

En hieronder een overzicht van alle blokken in de Facebookgroep. Ook een foto van het ontwerpproces. Heerlijk om met ruitjespapier en kleurpotloden te spelen. Probeer het ook eens!!Nieuwe blok voor oktober

Zig Zag Path is de naam van het oktober blok. Lichte en donkere kleuren geven dit blok diepte. Hoe zou dat zijn in een twee-kleurige uitvoering? Is dat mogelijk? Of moet het in 3 kleuren gemaakt worden? Zoals gewoonlijk zijn we weer heel erg benieuwd naar de mooie variaties waar jullie mee komen.

 

Succes en tot de volgende maand! Ik ga ondertussen aan de slag met papier en potlood!

Richarda en Rose-Anne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *