Dank je wel

Het bubbelfeest is voorbij

 

Het was geslaagd. De sfeer  was gezellig, met veel  plek voor onderlinge contacten.

Een bedankje voor alle bezoekers, door jullie komst was  het zeer de moeite waard. Dank je wel aan alle mensen die één of meer quiltjes hebben ingestuurd. Dank je wel aan de hele leuke en gemotiveerde groep van 24 vrijwilligers, bijeengebracht door Jacqueline Arts en Aart Schinkel, de regiobegeleiders van Gelderland-West.
De organisatie was goed. Onze complimenten aan de commissie, die dit jaarlijks organiseert !

Alle reacties en complimenten op Facebook gelden voor al deze  harde werkers.

In totaal zijn er 783 bezoekers geweest, waarbij de vrijdag de drukste dag was.
Er hebben zich 18 nieuwe leden aangemeld tijdens de Tentoonstelling.  Met dit resultaat zijn we ook heel blij.

De bezoekers komen binnen via een gang. In deze gang hangen de eerste quiltjes. De tentoonstelling begint al bij de voordeur.  De bewondering voor de interpretatie van de traditionele quiltblokken is groot. Zo divers, zo creatief. Zo anders.

Echt binnen gaat een groot deel van de bezoekers eerst even een kopje koffie halen (wil je er iets lekkers bij ?) Ook de catering heeft een bedankje verdiend voor hun inzet.

Tijdens het koffiedrinken beginnen de gesprekken. Aan een tafel hoor ik een quilter het begrip AFFO uitleggen. Op een andere plek legt iemand uit hoe een tunnel aan de achterkant gemaakt wordt. Er zijn gesprekken over het Modern Quilten, er wordt gevraagd naar Artquilten.

Mini-mini

Iedere keer als ik door de ruimte loop, zie ik quiltjes die me de eerste keer niet opgevallen zijn. Vandaag aandacht voor een paar van de kleinste miniatuurquiltjes.

 

Binnenkort komt er op de website een overzicht van de meeste inzendingen voor deze Tentoonstelling, dan kunnen we allemaal nog even nagenieten.

Aan het eind van de tentoonstelling is binnen een goed uur alles ingepakt en zijn de ruimtes weer leeg.
Nu nog alles terugsturen en in Nijkerk opbergen.

We sluiten de berichten over deze tentoonstelling af met een rond quiltje waarvan de titel is  ‘Iedereen mag zijn eigen bubbel hebben”.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *