Oproep voor de Algemene Tentoonstelling 2023

Het wordt op quiltgebied een feestjaar!

 

Het Quiltersgilde bestaat 40 jaar in 2023 en dat gaan we groots vieren. We gaan uitpakken met een ‘eigen’ tentoonstelling’.

 

 

 

Het thema is: K L E U R R IJ K

Locatie: Hart van Holland in Nijkerk

Datum: woensdag 23 t/m zaterdag 26 augustus 2023

 

Thema

Met dit thema kan elke quilter er wel een vorm aan geven. Of je nu traditioneel, eigentijds, modern of een artquilter bent maakt niet uit. Het thema is heel toegankelijk voor ieder lid om een mooie quilt mee maken. Je kunt natuurlijk ook een quilt insturen die niet binnen het thema valt, dus in de categorie ‘Algemeen’. De aanmeldingsformulieren (HIER te downloaden) voor de thema- en algemene quilts moeten uiterlijk dinsdag 2 mei 2023 binnen zijn bij de Tentoonstellingscommissie.

Wij zien uit naar heel veel inzendingen en hopen dat je ook het verhaal achter de ingezonden quilt wilt delen. Het is niet altijd makkelijk om in 20 woorden uit te leggen, maar wel verhelderend bij de selectie en om op de naamkaartjes bij de quilts te vermelden.

Beeldmerk

Wil je een quilt onder dit thema insturen voor de beeldmerkselectie dan ontvangen wij graag 2 duidelijke foto’s van je quilt. Eén foto van de hele quilt en één foto van een detail. Zorg voor een goede kwaliteit van de foto (dus geen op printpapier afgedrukte foto) dat maakt de selectie makkelijker. Het zou jammer zijn als je quilt niet gekozen wordt omdat de kwaliteit ervan niet tot zijn recht komt op een slechte foto. Stuur daarbij een volledig ingevuld aanmeldingsformulier op.

Dit kun je HIER vinden op de website van het Quiltersgilde.

 

Als je het aanmeldingsformulier samen met de 2 foto’s uiterlijk 1 februari 2023 per post instuurt maakt je quilt kans om als beeldmerk te worden gebruikt op flyers en andere publicaties.

De quilt moet wel af zijn.

 

Je aanmelding kun je sturen naar:

Tentoonstellingscommissie Quiltersgilde

t.a.v. Gerda Hoogland

Kwakershof 5

1601 AV  Enkhuizen

 

Voor informatie en vragen kun je mailen naar ttcie@quiltersgilde.nl

 

Namens de Tentoonstellingscommissie,

Jannie de Breuk

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *