Winkel woensdag: nieuwe webwinkel MIRacleQuilts

Welkom bij onze webwinkel MIRacleQuilts. De collectie van deze pagina kunt u in het echt bekijken bij Patchwork- en Quiltwinkel Carol Cox in Utrecht. Deze webwinkel is een dochteronderneming van Carol Cox, zowel letterlijk als figuurlijk.

Hoe het allemaal begonnen is? In 2007 heeft Maria (Broers) de winkel van haar vriendin en oud-eigenaresse/oprichtster Carol Cox overgenomen. In 2017 zijn we gaan nadenken over het starten van een webshop en sinds 2018 is dit een feit, gestart door Mirjam, de dochter van Maria.

De naam MIRacleQuilts bestaat uit de eerste 3 letters van mijn naam; MIR(jam) en het volledige woord miracle, omdat iedereen die patcht en quilt zijn eigen wonderen maakt.

Rond 2001 ben ik “besmet” met het Quilt-virus. Met 2 kleine kinderen was ik dus al wel druk bezig met stoffen maar dan in de vorm van kleding maken. Na verloop van tijd verschoof het kleding maken naar Quilts maken en van alleen maar Quilts maken ook naar meedraaien in de winkel die mama ondertussen had overgenomen.

Een paar jaar geleden ben ik de FaceBook-pagina gestart voor de winkel. Daarnaast draai ik al een paar jaar de beurzen voor de winkel. Bij “agenda” staat wanneer we waar zijn, dus hopelijk tot ziens? En rechts in de balk vindt u de link naar de webshop.

Met vriendelijke groet, Maria en Mirjam

 

Uw winkel ook hier? Stuur een mail met foto en tekst in de bijlage naar: roseanne.dehaan@quiltersgilde.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *