Winkel Woensdag: Nanno Creative opent 11 mei haar deuren

Nanno Creative is een nieuwe webshop, sinds februari dit jaar. Inmiddels hebben we al een hele uitgebreide collectie moderne quiltstoffen. Sinds enkele weken is ook het Creatief Atelier in Druten geopend. Daar kun je de al bijna 800 verschillende stoffen in het echt kunt zien, vergelijken en combineren.

Het aanbod van Nanno Creative bestaat echter uit veel meer dan alleen quiltstoffen en materialen voor patchwork en quilten. U kunt er terecht voor cursussen en workshops en een uitgebreide naaimachine-service.  Door onze jarenlange ervaring in de naaimachine branche en samenwerking met top-monteurs kunnen we uw naaimachine in topconditie houden. We adviseren ook bij de aankoop van een nieuwe naaimachine en een uitstekende service geven na de aankoop.


Opening en Open Dag op zaterdag 11 mei

Op zaterdag 11 mei om 11:00 uur is de officiële, feestelijke opening van het atelier in Druten. Daarna is er tot 16:00 uur een Open Dag. Er zijn die dag diverse demonstraties en de presentatie van het nieuwe cursusprogramma. Kijk voor meer informatie op www.nannocreative.com of op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/nannocreative


Openingstijden:

  • Elke dinsdag en vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur
  • Tijdens cursussen
  • Op afspraak
  • Op de website en Facebook vind je de actuele openingstijden voor iedere week.

 

Hartelijke groet,

Rianne Nota

Nanno Creative

Jan van Galenstraat 4D

6651ZK Druten

Tel: 06-81304099

website: www.nannocreative.com

e-mail: info@nannocreative.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *