Winkel woensdag: Hobby-Time

Hobby-Time is open voor afhalen en bezoeken

Wij zijn op maandag open van 13.00 tot 17.00 uur. En de rest van de week van 10.00 tot 17.00 uur. Als de lockdown opgeheven wordt gaan we weer naar onze normale tijden, dus houdt de webshop in de gaten.
Wij vinden het fijn je weer te zien in de winkel. Bel of mail even , zodat wij je kunnen in plannen. Je mag lekker rustig snuffelen tussen al het moois. Neem rustig de tijd! Je kunt gebruik maken van een toilet en er is koffie en thee, dus dat hoeft je niet tegen te houden, als je van verder weg komt.

Iedere week komen er weer leuke dingen binnen. Wij hebben een mooie kleurrijke collectie stoffen, maar ook stoffen met houtmotief, steen en natuurlijke materialen. Diverse thema stoffen, zoals kerst stoffen en stoffen met pastel kleurtjes o.a. kinderstoffen. Diverse soorten tussenvulling en er zijn diverse stoffen in de Sale. Kortom de moeite waard om zelf te komen kijken in de winkel.
Kijk ook eens op de webshop www.hobby-time.nl

Westalee

Er zijn diverse soorten Westalee Quilt linialen verkrijgbaar. Natuurlijk ook prachtig te gebruiken op een moderne quilt.

 

Quiltstempels

Ken je onze handige quiltstempels al? Er zijn weer een aantal nieuwe binnen gekomen, waaronder de Tuscany Star. Iedereen misschien wel bekend van de Quilt “Ritagli di Mare” uit het Quiltnieuws no. 144 (ben je als lid van het Quiltersgilde ingelogd: klik dan hier voor de patronen pagina).

De stempel is in 4 maten, dus je kan een grote of klein quiltje maken. Deze stempel is heel handig om je restjes op te maken. Tevens zijn de Snowglobe en x-mas Ball, de Half six point star en de stripes nieuw.

Wij hopen je snel weer te verwelkomen bij Hobby-Time

Markstraat 8

3891EX Zeewolde

Tel: 036-5226103

Hobby-Time

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *