Elly Prins – Machine Quilting

De afgelopen maanden van Elly Prins, Machine  Quilting


In de afgelopen maanden hebben we een open huis, opruiming, verhuizing en feestelijke housewarming van een week georganiseerd.
Sinds 11 september zitten we in een prachtig groter pand en hebben ons atelier en winkel een eigen ruimte gekregen.

Het was erg hectisch. Maar wat was het ook genieten. Zoveel bekende gezichten en nieuwe klanten die hun prachtige quilttops trots bij me achterlieten of materiaal uitzochten voor een spannend nieuw project.
Tijdens de feestelijke openingsweek hebben we een door mij gemaakte quilt verloot en de opbrengst ging naar stichting hulphond. Wat mooi om zoiets te kunnen doen.

Een aparte winkelruimte


Nu we in een aparte winkelruimte hebben, kunnen we vaker open! U kunt 4 dagen in de week bij ons terecht. We staan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00u tot 17.00 voor u klaar, behalve op beursdagen. (zie de agenda op onze website www.machinequilting.nl).


U bent van harte welkom om onze mooie nieuwe locatie te bekijken en ook staan we weer klaar om uw quilttop geheel naar uw wensen te quilten. We bieden een groot assortiment prachtige dubbelbrede stoffen van 275 cm breed en XL quarters. Ook hebben we veel keus in garen van Superior Treads en Mettler. Met een keuze uit 6 merken en vele soorten tussenvulling vindt u zeker wat u zoekt.

Ik hoop u snel te zien in Zoetermeer. Ons adres is Rokkeveenseweg 44B,2712 XZ Zoetermeer

Elly Prins
Elly Prins Machinequilting
website : www.machinequilting.nl
email: info@machinequilting.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *