Regiovergaderdag in Nijkerk

Afgelopen zaterdag waren veel van onze regiovertegenwoordigers naar de Schakel in Nijkerk gekomen om te vergaderen. Deze dag organiseren we om de regiovertegenwoordigers de gelegenheid te geven met elkaar in contact te komen en ervaringen en tips uit te wisselen. En natuurlijk ook om als bestuur te horen wat er zoal leeft onder deze groep vrijwilligers.

volle zaal

Hoge opkomst

Of het aan het feit ligt dat het een zaterdag was weten we niet, maar de opkomst was erg hoog! Helaas moesten er wel een paar op het laatst door ziekte afzeggen. De zaal zat lekker vol en iedereen had er zin in. Het is fijn te merken hoe betrokken deze dames en één heer zijn met het Quiltersgilde. Zij organiseren aantrekkelijke en gezellige dagen waar onze leden altijd met heel veel plezier naar uitkijken. Er worden veel dingen besproken en tips uitgewisseld. Aan de hand van een paar vragen is er onderling discussie over een aantal zaken. Dat geeft bij alle aanwezigen weer nieuwe inzichten. En de regiovertegenwoordigers van Friesland Ingeborg Nyqvist en Riekje van Groeningen ontvangen een zilveren patch.

zilveren patch regioleiding Friesland

En natuurlijk werden de werkstukken van de verschillende regio’s getoond. Altijd goed om te zien wat je collega’s aan het doen zijn. Op de tafel werden alle werkstukjes uitgestald.

 

Middag programma

De regiovertegenwoordigers uit Drenthe-zuid verzorgden het middagprogramma. We hebben allemaal een poging gedaan om een leuk tasje te maken. Aan de uitleg van Diana Koorn en Jennie van Wieren zal het niet liggen, die was perfect! Hartelijk dank voor jullie goed verzorgde workshop.

Voorbereiding workshop

En dan aan de slag en wordt het stil in de zaal….

 

 

Rose-Anne de Haan

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *