It giet oan

De regiodagen dan, niet de elfstedentocht

Het is voor alle regiovertegenwoordigers heerlijk, we mogen weer! Zo vaak die onzekerheid de afgelopen tijd over wel of niet doorgaan. Het programma dat al ruim een jaar geleden helemaal klaar was, kan eindelijk uitgevoerd worden! Alle regiodagen in maart waren vanwege corona beperkingen afgelast. De nu verruimde maatregelen zijn voor Noord-Holland Zuid aanleiding om de regiodag op zaterdag 26 maart alsnog door te laten gaan! Hoera!!

Feestelijke regiodag in Limburg

Een extra feestelijk tintje krijgt dit keer de regiodag op 1 april in Maasbracht. Weten jullie nog van onze actie ‘Blokken voor Limburg’? Er is hier en hier al over geschreven. Op 1 april komt de Heer Prevoo, burgemeester van Valkenburg, naar Maasbracht. Hij neemt dan een stapel quilts in ontvangst die gemaakt zijn van alle ingeleverde blokken. Geef je op voor de regiodag om dit feestelijk moment te kunnen meebeleven! Natuurlijk komt er een mooi verslag van deze dag in Quiltnieuws.

Dank alle quilters die hartenblokken en lappen hebben opgestuurd! En organisaties die hun steentje (hartje) hebben bijgedragen  Cassandra Creatief, Quiltwinkel Marij, Rhinetex, Patchwork Promotions

 

Geef je op

Iedereen kan zich weer opgeven voor de regiodagen die plaatsvinden vanaf eind maart. Ga naar een regio bij jou in de buurt of eentje wat verder weg. Laat je verwennen en verrassen samen met je vriendinnen en maak nieuwe quiltvrienden. Geef je op voor de regiodagen via onze website. Ben je geen lid, dan kun je een keer komen kijken als introducé. Geef je gauw op. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat de zalen weer bommetje vol zitten. We hebben wat in te halen toch?

Dus vanaf eind maart kun je naar regiodagen in: Noord-Holland Zuid, Limburg (met een speciaal programma!), Noord-Holland Noord, Zuid-Holland Noord, Veluwe Noord en Gelderland West.

Link om je op te geven voor de regiodagen.

Nog geen lid? Link om alles te lezen over onze ledenwerfactie 2022.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.