Regiodag Berkel en Rodenrijs; uitreiking zilveren patch aan Nancy en Lia

Op vrijdagochtend kwam ik lekker op tijd aan in Berkel en Rodenrijs voor de regiodag van Zuid Holland Zuid, maar ik was zeker niet de eerste!

De rij voor het aanmelden was al lang en er waren  al veel dames aan het winkelen bij de Quiltboutique en bij Klara van Ballegooie.

In totaal vonden een kleine 100 deelnemers de weg naar ‘t Manneke, de gastvrije locatie van de regiodag Zuid Holland Zuid. Leuk dat een flink aantal deelnemers deze dag voor het eerst aanwezig was! Zij werden snel opgenomen door de groep.

Uitreiking zilveren patch

Na de opening door Nancy en Lia mocht ik de dames de zilveren patch uitreiken. Een onderscheiding die onze medewerkers ontvangen na 5 jaar trouwe dienst. Heel welverdiend door deze enthousiaste dames, ik hoop dat ze ons team nog lang blijven versterken.Van dit heugelijke feit is een videofilmpje, kijk maar even mee .

 

Show & Tell


Een uitgebreide en indrukwekkende show & tell volgde de uitleg  van het maken van een blokkenmap. Een leuk werkje met een snel resultaat.

 

 

Modern Quilten


Na de heerlijke lunch gaf Dorien Schaap van Quiltboutique een presentatie over Moderne Quilts en nam ons mee naar Houston. De foto’s gaven ons het gevoel er een beetje bij te zijn geweest.Nog een gezellige verloting en toen was de dag alweer voorbij!

Inge Schoonderwoerd

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *