gewoon genieten

Gewoon Genieten van Quilten en meer!

Door drukke werkzaamheden komt het er (even) niet van om zelf aan een quilt te gaan werken. Gelukkig zijn er dan vele andere dingen om gewoon van te genieten.

Bijvoorbeeld van de Algemene Tentoonstelling te Alkmaar!

Ik heb veel aantekeningen gemaakt in mijn catalogus. Over quiltwerk, over kleur, over onderwerpen, over materiaalgebruik, kortom een waardevolle handleiding als ik de foto’s nog eens ga bekijken.


Daar kan ik zo van genieten!

gewoon genieten van een kop koffie, de natuur, een leuke spreuk

Op van die regenachtige herfstdagen vind ik het heerlijk om een duik te nemen in mijn verzameling van foto’s, spreuken en ideetjes voor nieuwe projecten. De ene keer neem ik daar ruim de tijd voor en de andere keer is het voor een paar minuutjes die zomaar even over zijn!

Daar kan ik zo van genieten!

die goede oude tijd

Dit is zo’n plaatje waar ik bij kan wegdromen. Mijn herinneringen gaan dan al snel naar mijn moeder, die de liefde voor naald en draad aan mijn heeft doorgegeven.

Daar kan ik zo van genieten!

may your sorrows be patched and your joys quilted

En bij mooie herinneringen verdwijnen de verdriet-jes en komen de vreugdevolle dingen vanzelf te voorschijn. En met een quilt in je hand lukt dat nog veel beter.

Daar kan ik zo van genieten!

Zo af en toe is er wel tijd voor een klein borduur-hand-werkje. Ik ga dit als pakketje voorbereiden om mee te nemen tijdens onze kampeer-reis aankomende winter.

Daar kan ik zo van genieten!

En ja, ik weet het “I’m Crazy” dat ik graag kleine lapjes verwerk in projecten. Maar zeg nou zelf met zo’n leuke toffe tas erbij waar alle lapjes in kunnen is het zo gek nog niet.

Daar kan ik zo van genieten!

Mijn verzameling van spreuken en gezegden, die door mijn moeder is gestart, bezorgt mij vaak een glimlach op mijn gezicht of zet mij regelmatig weer op het goede spoor.

Daar kan ik zo van genieten!

Waar genieten jullie van als er (even) geen tijd van quilten is?

Wat mij betreft; BLIJF GENIETEN VAN WAT DAN OOK!!!!!!

Hartelijke groet van Quebbel, Maria Teeuwe.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *