Steekproeverij Cherilyn Martin

Steekproeverij

op de Algemene Tentoonstelling

Steekproeverij Cherilyn Martin
Tijdens de Algemene Tentoonstelling van 23 tot 26 augustus is ook de expositie van de STEEKPROEVERIJ te bewonderen. Kom je ook en neem je dan je eigen proefjes en/of werkstuk mee?
Je kunt je hiervoor nog steeds aanmelden!

 

Tot nu toe zijn er twee quiltgroepen die hun Proeven laten zien op alle dagen van de ATT (23 t/m 26 augustus in Nijkerk) en een aantal individuele aanmeldingen. Cherilyn is op zaterdag aanwezig met een aantal van haar eigen werkstukken en gaat graag in gesprek met iedereen die langskomt.
Kom gezellig meekijken en -praten en neem je proeven mee!

Hieronder vertellen we hoe je mee kunt doen aan de STEEKPROEVERIJ op de Algemene Tentoonstelling en ook wat je daar dan kunt verwachten.


HOE JE MEE KUNT DOEN AAN DE TENTOONSTELLING VAN DE STEEKPROEVEN

Neem op 26 augustus je werken (eindwerkstuk en/of proeven) mee naar de Algemene Tentoonstelling in Nijkerk. Er is in de tentoonstellingshal een depot waar we je werk kunnen bewaren terwijl jij naar de andere tentoonstellingen en de winkels gaat kijken. We hangen de werken op de afgesproken tijden op en dan kun je lekker praten met Cherilyn Martin en de andere Proevers. Aan het eind van de dag haal je je werk dan weer op bij het depot.
Het is wel belangrijk dat je je naam en adresgegevens aan de achterkant op je werk zet zodat we je eindwerkstuk of proeven weer terug kunnen vinden.

Het is nodig om je aan te melden zodat we een idee hebben van het aantal werken dat we moeten ophangen en bewaren (bewaakt, er zit iemand bij) en het aantal bezoekers dat graag met Cherilyn wil praten. Dat kan op twee tijdstippen.
Je kunt zowel eindwerkstukken als proefjes meenemen en laten ophangen. Aanmelden kan tot en met 20 augustus.
Het aanmeldformulier vind je hier.

Als je in een groep zit waarin je samen Steekproeven hebt gemaakt dan is er nog ruimte om jullie werk op te hangen gedurende de hele tentoonstelling, dus niet alleen op zaterdag.

Heb je daar belangstelling voor? Neem dan contact op met cora.piena@quiltersgilde.nl.
N.B.: Je mag je werk natuurlijk ook gewoon komen ophangen zonder dat je daar uitgebreid over wilt praten. Of alleen maar komen kijken, ook leuk. Niks moet, alles mag!

 


DE ALGEMENE TENTOONSTELLING

De STEEKPROEVERIJ is een activiteit in het kader van het jubileum van het Quiltersgilde.
Van 23 t/m 26 augustus heeft het Quiltersgilde een grote Algemene Tentoonstelling in Hart van Holland, Berencamperweg 12 in Nijkerk. Er zijn allerlei verschillende deeltentoonstellingen en activiteiten. Een daarvan is dus de STEEKPROEVERIJ.
Verder is er onder meer te zien:
– ruim 200 quilts van leden
– alle inzendingen voor de wedstrijd met het thema Gastvrijheid
– Duurzame quilts en krachtdekens van Rianne Doller
– werk van de Moderne quiltgroepen
– quilts van Ada Honders en Marianne Martens-Niemeijer gemaakt met de techniek van Judy Niemeyer
– resultaten van de Moderne Round Robin Challenge.
En natuurlijk zijn er ook een heleboel winkels!

 

 

Met dank aan Pieternel Hol,

 

Marjolein van der Eijk

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *