Een quilt insturen: goed voornemen voor het nieuwe jaar?

De jaarwisseling staat voor de deur. We laten een oud jaar achter en starten een nieuw. Dit nieuwe jaar wordt een druk jaar, met veel activiteiten voor textielliefhebbers! Hebben jullie al een goed voornemen? Of doe je daar niet aan? En misschien is het tijd voor een nieuwe uitdaging?

Stuur eens een quilt in!

Heel vaak wordt er getwijfeld over het insturen van een quilt voor een tentoonstelling. Te veel gedoe, mijn quilt is niet mooi genoeg, ik ben maar een beginner. Dat zijn slechts een paar van de redenen die genoemd worden door quilters in mijn omgeving. Wat zou het leuk zijn om quilters die nog nooit een quilt voor de Algemene Tentoonstelling hebben ingestuurd te kunnen overhalen om dat nu wel eens te doen! Er is zo veel talent onder onze leden, laat dat zien! Maak nu dat goede voornemen voor volgend jaar!

Trek in 2020 de stoute schoenen aan en stuur je quilt in

Op de homepage van de website in de rechterkolom staan oproepen voor verschillende evenementen. Daar staat onder andere de oproep om een quilt in te sturen voor de Algemene Tentoonstelling in Nijkerk. Deze tentoonstelling wordt eens in de 2 jaar gehouden en biedt een mooi podium aan onze leden. Je hebt nog tot 3 mei de tijd om het aanmeldformulier in te sturen.

——————————————————————————————————————————–
Het thema is ”Ontmoeting” 
Voor de Algemene Tentoonstelling   2020 ontvangen we graag themaquilts rondom het thema “Ontmoeting”, maar ook algemene quilts zijn van harte welkom.
De aanmeldformulieren voor deze quilts moeten uiterlijk 3 mei 2020 ontvangen zijn op
Tentoonstellingscommissie
Colijnweg 8, 8251 PK Dronten.

——————————————————————————————————————————

Misschien is 2020 voor jou een nieuwe start als quilter en durf je een quilt in te sturen. Vraag aan quilters om je heen om je eventueel te helpen met het maken van een hoes of een tunnel. Dat doen ze graag!

2020: Een druk textieljaar

Als altijd is de Handwerkbeurs in Zwolle een goede start van het nieuwe jaar, daarna de Patchwork en Quiltdagen in Rijswijk. De twee vaste beurzen in de eerste helft van het jaar. Dan hebben we in 2020 natuurlijk het Textiel Festival! Van 13 t/m 16 mei staat heel de stad Leiden in het teken van textiel met als middelpunt de Pieterskerk. In juni is het tijd voor het tweejaarlijkse Quiltfestival Noord-Groningen.  Maar we zijn er nog niet!  Natuurlijk moet je wat energie overhouden voor de Algemene Tentoonstelling die in 2020 weer gehouden wordt van 26 t/m 29 augustus in Nijkerk. En het jaar wordt afgesloten met het Textiel Plus Festival in Den Bosch.

 

 

 

Namens het bestuur van het Quiltersgilde wil ik iedereen een heel creatief en gezond nieuwjaar wensen!

 

Rose-Anne de Haan

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *