Zal ik wel, zal ik niet?

Twijfelen ?

Je hebt er lang over geaarzeld; wel of niet een quilt aanmelden voor de Algemene Tentoonstelling eind augustus. Eindelijk de stap gezet, foto’s gemaakt, aanmeldingsformulier gedownload en ingevuld. En dan komt de minister president met de verordening dat tot 1 september alle grote evenementen worden afgelast en de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus worden gehandhaafd. Wat moet je dan? Alles opbergen in een la en hopen op betere tijden? Nee, gewoon insturen natuurlijk.

Tot 3 mei kan dat en al kunnen we geen tentoonstelling organiseren, we hebben ons verenigingsblad Quiltnieuws niet voor niets. Want zowel in september als in december kunnen we aandacht besteden aan de aanmeldingen voor de Algemene Tentoonstelling. Niet allemaal maar een behoorlijke selectie toch zeker wel. En de rest bewaren we voor de eerstvolgende mogelijkheid dat we ze ten toon kunnen stellen.

Dus aarzel niet en meld je quilt aan. We gaan ook zorgen voor nieuwe kaarten in het voorjaar van 2021 en daarvoor maken we altijd een keuze uit de quilts van de Algemene Tentoonstelling. Hoe leuk is dat, jouw quilt op een kaart van het Quiltersgilde?

Mien Boerekamp

Andere oplossingen ?

Maar als de quilt op een andere tentoonstelling wel kan hangen, doe dat dan vooral en laat het ons weten via een mailtje aan redactie@quiltersgilde.nl zodat we het op Het Prikbord kunnen delen. Ook als je de quilt hebt gemaakt voor iemand als cadeau vinden we het leuk om er een foto van te ontvangen. Gewoon doen, er wordt zoveel gemaakt als ik de berichten via de sociale media mag geloven. Hoe leuk is het dan om dit aan de bijna 10.000 anderen te laten zien met wie we samen het Quiltersgilde vormen?

We zijn benieuwd naar jullie inspanningen en wensen ieder gezondheid, sterkte, kracht en vooral het geloof dat we er met zijn allen uit komen zodat we elkaar weer kunnen ontmoeten.
Op een Algemene Tentoonstelling of een van de andere quiltevenementen in de toekomst.

 

Oh ja en als je dan gaat insturen, hier kun je het aanmeldformulier downloaden om op te sturen.

Inge van Koningsveld, hoofdredacteur Quiltnieuws

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *