Algemene Tentoonstelling Quiltersgilde 2020

Aan de leden en overige lezersHet zal na de persconferentie van de overheid van 21 april 2020 voor jullie allemaal duidelijk zijn dat onze Algemene Tentoonstelling in augustus niet kan doorgaan. Helaas heeft het Coronavirus ons hiertoe gedwongen. Wij kunnen op dit moment nog geen uitspraak doen over een eventuele volgende datum.

Zolang de 1,5 meter regel gehanteerd dient te worden, zien wij geen mogelijkheden dit evenement te organiseren. Bij de opbouw en de hele logistiek is deze regel niet te handhaven. Ook tijdens het evenement betekent de 1,5 meter afstand dat wij minder bezoekers kunnen ontvangen, waardoor onze kosten te hoog zullen zijn. Bovendien bevindt het grootste deel van onze leden zich in de risicogroep en zo lang het Coronavirus niet onder controle is, is het voor hen niet raadzaam een dergelijk evenement te bezoeken.

 

Het bestuur bedankt de vrijwilligers die al veel werk hebben verzet. Ook dank voor de leden die al een quilt hebben aangemeld; wij zullen ons beraden of we deze inzendingen op een andere wijze kunnen tonen. Hierop komen wij nog terug.

 

Jammer, wij hadden jullie graag ontmoet tijdens de Algemene Tentoonstelling in 2020.

 

Met vriendelijke groet,

Inge Schoonderwoerd, Voorzitter Quiltersgilde

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *