Terugblik op ons

Jubileumjaar 2023

 

Tijdens het afgelopen jubileumjaar was het voor mij als verantwoordelijke voor de PR drukker dan normaal. Voor de jubileumdagen moesten flyers ontworpen en gedrukt worden. En er werden aparte persberichten naar de lokale kranten en omroepen gestuurd. Dit resulteerde in zeven succesvolle jubileumdagen verspreid door het hele land. De bezoekers waren enthousiast en vroegen of ze volgend jaar weer konden komen! Wie weet wat er voor volgend jaar op het programma staat, maar we nemen de positieve reacties zeker mee in onze brainstorm over de activiteiten voor 2024.


Natuurlijk organiseerde we ook weer een Algemene Tentoonstelling. Ook hiervoor moest een flyer voor ontworpen worden. De Algemene Tentoonstelling is altijd een evenement waar ik veel aandacht aan besteed. Door het schrijven van blogberichten vragen we er aandacht voor op de sociale media. En door al onze adverteerders worden flyers meegestuurd en gegeven aan hun klanten waarop alle informatie over de verschillende tentoonstellingen en activiteiten staat. Die adverteerders zijn belangrijk voor ons om de tentoonstelling onder een zo breed mogelijk publiek aan te kondigen.

Ik kijk terug op een succesvol jubileumjaar waarin we veel nieuwe leden zich hebben aangesloten bij het Quiltersgilde. Ook heb ik dit jaar weer veel leden gesproken en ontmoet en dat geeft alle hoop op een mooi en inspirerend 2024.

Rose-Anne de Haan


Website

In 2023 vierde het Quiltersgilde haar 40-jarig bestaan, een mijlpaal die niemand is ontgaan! 😊 Het jubileum werd gevierd met diverse evenementen, waaronder de Steekproeverij, de Jubileumdagen en de Algemene Tentoonstelling.
Deze pagina op onze website bevat een overzicht van deze en andere recente activiteiten die we organiseerden.

 

 

Aan het einde van 2023 kijk ik met veel voldoening terug op al deze bijzondere evenementen, die mede dankzij onze website tot stand zijn gekomen. We konden via de website makkelijk en snel informatie delen over al onze activiteiten. Men kon zich inschrijven voor bijvoorbeeld de Steekproeverij of voor een high tea tijdens de jubileumdagen.

Dit jaar hebben we een kaart toegevoegd aan de agenda , zodat iedereen nu snel kan zien waar in Nederland allerhande quilt-gerelateerde evenementen plaatsvinden. In de blogberichten gaven onze bloggers een inkijkje in hun quilt belevenissen en lieten ze de meest prachtige quilts zien. Hierbij wil ik van de gelegenheid gebruik maken om onze vaste bloggers en gastbloggers heel hartelijk te bedanken voor hun bijdragen!

Sylvia Jansen

 Quiltnieuws

In het afgelopen jaar is het magazine voor onze leden, voor jou, door de redactie met veel zorg samengesteld. Iedere keer proberen we voor elk wat wils te schrijven. Portretten van verschillende quilters te weten: Mieke Hendriksen, Marijke Schippers, Lia Meiborg en Marijke van Welzen. Inspiratie door quilts te laten zien die gemaakt zijn door leden: quilts voor de kinderkamer en van jelly rolls en ook altijd veel moois op het Prikbord. Een mysterie weer dit jaar en grote en kleinere werkjes om gelijk aan te beginnen.

 

 

Binnen de redactie zijn een aantal veranderingen geweest dit jaar: Gert van Raalten en Margie Broens zijn erbij gekomen en Tineke Nauta heeft afscheid genomen. Iets waarvan ik hoop dat de overigen niet gaan doen, met name Gerda de Jong en Gemma Versluys die al 12 jaar in de redactie plaatsnemen.  Nee ik ga er vanuit dat we ook in 2024 weer vier prachtige exemplaren van Quiltnieuws aan je voor kunnen schotelen; aan het maartnummer wordt al hard gewerkt.
Voor elk wat wils, altijd in de hoop dat de lezer, jij dus, er altijd iets uit kunt halen dat je aanspreekt of inspireert om mooie dingen te maken.

 

Marjolein den Oudsten

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *