Afrikaanse quilts in NYC

De Afrikaanse quilt is machinaal gequilt. en afgeleverd bij mijn zoon in NYC! De bies had ik er al in Nederland opgezet en hoefde ik alleen nog maar om te naaien naar de achterkant. Zijn poesje hield me gezelschap en toen schoot het dus niet echt op! ;)

IMG_0558

De Afrikaanse quilt is machinaal gequilt

 

IMG_0643

Lekker plekje!

Deze warme kleuren houden hem vast heel warm tijdens de koude winternachten in NYC.

IMG_0693

Even de losse draadjes laten wegwaaien

Nog meer Afrikaanse stoffen

Niet alleen had ik deze quilt in mijn koffer gestopt maar ook nog een kleinere quilt die ik met hand-gebatikte stof uit Ghana gemaakt had: rood-wit gestreept en blauw met witte sterren, de kleuren van de Amerikaanse vlag.

IMG_0095

Rood – wit – blauw

 

De achterkant van de top met alle losse draadjes

De achterkant van de top met alle losse draadjes

Gecombineerd met een beige stof van Shabby Chick heb ik er een speelse variatie van de Nederlandse en Amerikaanse vlag van gemaakt. Deze quilt is met de hand doorgequilt.

 

Klaar!

Klaar!

Weer terug naar Ghana

Mijn verlof zit er weer op en het is tijd om de koffers in te pakken en weer terug naar Ghana te gaan. Afscheid nemen went nooit maar ik kijk er naar uit om daar weer nieuwe stofjes op de markt te kopen en met nieuwe projecten aan de slag te gaan!

Groetjes, Hilde

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *