Winkel woensdag: Quiltkompas

De moderne en traditionele quilter die mooie stoffen zoekt die net even anders zijn, is bij Quiltkompas aan het goede adres. Er is een ruime keuze uit collecties met allure van kwaliteitsmerken als Moda, Windham, Free Spirit en Makower. Van Tula Pink tot French General, van Barbara Brackman tot Zen Chic. En garens van Wonderfil.

Quiltkompas is 24/7 online en daarnaast op beurzen en quiltevenementen aanwezig.

 

 

 

Thuiswinkelen met plezier en gemak

In de overzichtelijke webwinkel kunt u kiezen op collectie, kleur, stijl en ontwerper. Bestellen kan in hoeveelheden vanaf 10 cm van de rol en als fat quarter. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en snel verzonden.

 

Liever de stofjes eerst zelf zien? Dat kan. Quiltkompas is aanwezig op bekende beurzen en evenementen. Kom langs op de Handwerkbeurs in Zwolle in februari of de Patchwork en Quiltdagen in Rijswijk in april. Op de website staat de agenda.

Ook langskomen in Hilversum is op afspraak mogelijk. Ook leuk voor bees! Of bezoek de jaarlijkse Open Dag.

 

Niets missen? Meld u aan voor de Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe collecties, aanbiedingen en beurzen. Of volg Quiltkompas op Facebook.

 

 

 

Grunge!

Quiltkompas heeft verschillende basiscollecties. Het paradepaardje is de complete collectie van ruim 160 Grunges. Dit zijn prachtige en veelzijdige, net niet effen stoffen, van fel tot naturel en alles daartussenin. Goed te combineren met printstoffen, met batiks, met zelf geverfde stoffen en natuurlijk met elkaar.

Wie eenmaal met de schilderachtige Grunges begint wil niet meer stoppen!

Gelukkig is er nu de Grungeclub. Een stoffenabonnement met alleen voordelen en zonder verplichtingen. Zo kun je eenvoudig een mooie en veelzijdige basiscollectie verzamelen.

 

 

Modern Quilten

Quiltkompas is enthousiast over de opkomende trend van het moderne quilten. Deze manier van patchwork en quilten heeft haar wortels zowel in het traditionele quilten als in art, maar geeft er een nieuwe en heel eigentijdse draai aan. Kijk voor meer informatie op de website van het Quiltersgilde.

Interesse? Meld u dan aan voor de “Meet&Greet” Moderne Quilters die het Quiltersgilde 21 april in Nijkerk organiseert rond Modern Quilten. Er is een Show&Tell en een boeiende workshop van Rebecca Bryan. Quiltkompas en Quiltboutique zijn aanwezig met volop mooie stoffen voor de moderne quilter. Een bijeenkomst om niet te missen!

 

Graag tot ziens bij Quiltkompas!

 

Ineke Schotanus

www.Quiltkompas.nl

Mobiel: 06 51687359

 

Uw winkel ook hier? Stuur een mail met foto en tekst in de bijlage naar: roseanne.dehaan@quiltersgilde.nl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *