Winkel woensdag: Quiltstudio Patch & Stitch

Weer een beetje open

Wat is het fijn om weer klanten te mogen begroeten in de studio! Sinds deze week mogen er zelfs vier mensen tegelijk binnen. In de praktijk betekent dat, dat het eigenlijk weer zo goed als normaal zal zijn! Ook een uitje met je vriendinnen is weer mogelijk. Geen beperkingen qua tijd meer! Hoe fijn is dat. Afspraak maken is wel nog nodig, dat kan per telefoon (0495-531848) tijdens de openingstijden. Alle informatie vind je op onze internetpagina’s.

 

Alternatief winkelen

Maar ik kan me ook goed voorstellen dat je nog niet comfortabel bent met “uit gaan winkelen”. Of dat je simpelweg te ver weg woont. Dan is onze webwinkel een goed alternatief. Om het web winkelen nog leuker te maken verwen ik iedere online klant deze lockdown met een aardigheidje bij de bestelling. Wat dat is zie je op dinsdag in de nieuwsbrief. Wil je die ook ontvangen? Meld je dan aan via de link op de homepage.

 

Nieuwe stoffen

Zo ben je meteen op de hoogte van alle nieuwe stoffen, boeken en fournituren die er binnen komen. We hebben iedere week nieuwe stoffen! Vooral reproducties van antieke stoffen en stoffen in vintage stijl. Maar we hebben ook een grote collectie zwart/wit en kinderstofjes. Alles is te vinden in onze digitale etalage: de webshop.

 

Wie weet tot ziens?

 

Liefs, Wendy

 

Quiltstudio Patch & Stitch
Boerhaavestraat 25a
6001AV Weert
The Netherlands
T: 0031 495 531848
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *