Demonstratie Engelenvleugels en Winactie

Afgelopen vrijdag waren we aanwezig op de Handwerkbeurs om het Quiltersgilde en het Textielfestival 2020 te promoten en dat hebben we gedaan door het maken van engelenvleugels te demonstreren.

Er was veel belangstelling, engelenvleugels spreken tot de verbeelding en veel mensen zijn nieuwsgierig wat beeldend kunstenares Fleur van den Berg met de vleugels gaat maken als kunst object.

Maar daar moeten we nog even op wachten! Fleur heeft minstens 500 vleugels nodig en dus laten we graag nog even zien hoe het werkt via deze video die we ter plekke maakten:Ondertussen druppelen de vleugels binnen, kijk eens naar deze pareltjes:We hebben op dit moment 122 vleugels. Nog 378 te gaan.

De wedstrijd was:
Maak 3 (of meer) engelenvleugels en stuur deze voor 30 oktober naar onderstaand adres. Op 31 oktober worden de namen van de prijswinnaars bekend gemaakt. We gaan 3 x 2 gratis tickets verloten. Zorg wel dat in de envelop een briefje zit met je naam en emailadres. We dagen je uit mee te doen !
Alle vleugels die niet mee doen met de Winactie kunnen bij de stand van het Quiltersgilde in Den Bosch worden afgegeven of opgestuurd worden naar bovenstaand adres. Dit kan tot 1 februari 2020.

 

De stand van de vleugels

Op de site van het Quiltersgilde is de stand van het aantal vleugels te zien.


Doen jullie allemaal mee? Des te indrukwekkender wordt de presentatie van het Quiltersgilde Kunstobject in de Pieterskerk straks!!

Nienke Smit

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *