Ik loop buiten in de regen maar dat geeft niet

Ik loop buiten in de regen maar dat geeft niet. In gedachten ben ik bij de regiodag waar ik zaterdag naartoe ga. Benieuwd naar het programma en wat de winkel voor leuke stofjes en hebbedingetjes heeft meegebracht.

Regiodagen

Eerder deze maand was ik al op bezoek bij de regiodag in Swifterbant waar maar liefst twee winkels waren. De leuke workshop over het maken van kaarten op basis van een paper piecing patroon was leuk. En kennelijk ben ik een snelle werker want niet alleen het vogelhuisje, maar ook de tulp kreeg ik af. Voor thuis zelfs nog een patroontje van een paasei. Alle benodigdheden zaten erbij dus ik kan het helemaal afmaken en versturen naar mijn jarige vriendinnen deze maand.Grappig was het om bekenden tegen te komen die ik ook ken van de regiodag in Landsmeer. Een groep vrouwen uit Almere die er altijd een gezellige dag van maken met elkaar.Ook twee collega’s van andere regio’s waren er. We zijn, naast onze werkzaamheden als vrijwilliger, natuurlijk in eerste instantie lid van het Quiltersgilde. En nemen in die hoedanigheid dan ook graag deel aan de activiteiten die onze vereniging organiseert.

En als je dan terecht komt in een gezellige groep, helemaal uit Sneek, dan heb je een heerlijke dag waarbij je denkt “wat kan mij die regen schelen”.

Inge van Koningsveld

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *