Hoop stitchery quilt

Nog 2 weken te gaan…


En dan barst de leuke Ledendag Traditioneel Quilten los. Met ruim 260 quilters beloofd het een stoffige en gezellige dag te worden ;-) Op deze ledendag worden er diverse workshops gegeven waarvan de ‘hoop stitchery quilt’ door mij.
Borduurwerkje


Begin dit jaar heb ik een aantal geborduurde portretjes gemaakt. Rose-Anne had deze voorbij zien komen en vroeg aan mij of dat ik soms een workshop kon organiseren. Iets met de borduurring en wat in 1,5 uur tijd klaar kan zijn. Hmmm zo’n portretje is niet binnen 1,5 uur af :-) Ik ga erover nadenken zei ik tegen haar…
Hoop stitchery quilt


Na wat puzzelen met borduren, stof en de borduurring kwamen deze leuke ‘hoop stitchery quilt’ werkjes op tafel. Ik bestelde allerlei mooie mini charm packs, diverse kleuren borduurgaren, borduurringen en Essex Linen. Met 6 weken zomervakantie voor de boeg had ik een mooi klusje om te doen, namelijk vrolijke pakketten voor jullie deelnemers te maken. Zacht pastel, jaren ’30, French General, voor iedereen zit er wel een fraai pakketje bij. En anders ruil je gewoon met die onwijs lieve buurvrouw die naast je zit.

 


Ik heb zin in de Ledendag en ik hoop jullie ook!


PS: mocht je nou thuis al een klein tekeningetje hebben gemaakt van wat je graag wilt borduren neem dat dan gerust mee. De linnen lapjes waar je op kan borduren zijn tweemaal 2 x 2 inch of eenmaal 2 x 4 inch. Ik neem genoeg borduur tekeningetjes en boeken mee (welke je kan na tekenen of overtrekken) dus het is zeker geen must.


Tot 7 september!

Groetjes, Richarda

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *