Drukke tijd, maar super gezellig!

Wat was het een drukke tijd met al die evenementen in februari:  Carnaval, de Handwerkbeurs in Zwolle, de Olympische Winterspelen.

Carnaval gaat altijd een beetje aan mij voorbij. Ik woon wel in het zuiden, in Dommelbaorzedurp, vlak bij Oeteldonk. Maar als je carnaval vieren niet met de paplepel hebt binnengekregen, dan wordt het nooit wat.

De Handwerkbeurs Zwolle

De Handwerkbeurs in Zwolle was dit jaar groter dan ooit. We kregen te horen van de organisatie dat er in totaal ruim 19.000 bezoekers zijn geweest. Ik moet zeggen dat het vooral zaterdag (met ruim 5800 bezoekers) af en toe happen was naar wat zuurstof. Het Quiltersgilde heeft tijdens de 4 beursdagen 33 nieuwe leden mogen verwelkomen. En daar zijn we heel blij mee! En je doet natuurlijk altijd veel inspiratie op met al die verschillende standhouders. Wat is er veel te koop op handwerkgebied. En ook steeds weer nieuwe snufjes en materialen. En het is altijd zo leuk om alle bekenden weer te zien, het is een beetje een reünie van textielliefhebbers.

 

Olympische Winterspelen

Vier jaar geleden schreven we ook over de Olympische Winterspelen. We waren als quilters allemaal in de ban van de kleding met mooie patchwork patronen! Lees hier het blogbericht van toen. Nu waren er niet zulke mooie kledingstukken te zien, maar het was zeker wel de moeite waard om af en toe voor de televisie te zitten. En wat doe je dan? Dan neem je een quiltwerkje op schoot. Niet met een werkje wat te moeilijk is, want dan kun je weer achteruit gaan naaien. Simpele sterren patchen ging heel goed. En een beetje stempelen voor de tussenstukjes, daar hoef je ook je hoofd niet zo bij te houden.

Af en toe even kijken of het allemaal goed gaat met de schaatsers of curling-teams…

Ik mis het nu al, dat excuus om gewoon met een quiltwerkje voor de buis te zitten de hele dag, jullie ook?

 

Rose-Anne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *