Winkel Woensdag: Quiltboutique

Quiltboutique is een webshop die al bijna 8 jaar eigentijdse stoffen verkoopt.

De keuze voor een webshop kwam door het veelvuldige verhuizen, waardoor een fysieke winkel er niet in zat. Je kan Quiltboutique op beurzen zien (binnenkort Patchwork & Quiltdagen te Rijswijk-12-14 april), zodat je de stof kan voelen, kleuren vergelijken en voorbeelden van quilts zien. Het Atelier in Den Haag-Leidschenveen is altijd te bezoeken op afspraak.

Met meer dan 350 Tula Pink stoffen is Quiltboutique gespecialiseerd in de collecties van deze jonge Amerikaanse designer.

Frisse en vrolijke kleuren met een prachtig design maken de stoffen van Tula Pink tot een uniek beleving, en wel eentje met een twist….Verborgen dieren-tekeningen maken de stoffen tot een ware uitdaging. Samen met andere collectie stoffen kan je eindeloos combineren.

Tula Pink is in januari op bezoek geweest met een inspirerende lezing en workshop en introductie van haar 25e collectie stoffen: All Stars, met al zijn prachtige grote prints en zachte solids.

Binnenkort starten we ook de Tula Pink Collectors Club met OOP-stoffen (out of print-stoffen). Hoewel Tula zichzelf niet speciaal als een moderne quiltster ziet, kan je met haar stoffen alle moderne kanten op.

Op 21 april is Quiltboutique aanwezig bij de Meet & Greet Moderne Quilters

van het Quiltersgilde Modern Quilt Guild. Meld je aan en wees er ook bij! Spannend na een lang quilt-tijdperk om een nieuwe richting in te slaan en elkaar te ontmoeten.

Website: www.quiltboutique.nl – mail: info@quiltboutique.nl – tel: 06-22615573 – Atelier bezoek op afspraak

Dorien Schaap

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *