Winkel Woensdag, Kaffe Fasset bij Trijntje van der Horst

Kaffe Fasset komt naar Quilt-Atelier Trijntje van der Horst te Sebaldeburen!!

Vrijdag 6 september 2019

Op vrijdag 6 september komt Kaffe Fassett naar Sebaldeburen voor een lezing. Ook Brandon Mably, Kaffe’s rechterhand en designer voor Rowan en Vogue Knitwear zal deze dag aanwezig zijn.

Tijdens zijn Engelstalige lezing zal de inmiddels 81-jarige Kaffe ons inspireren en motiveren om verrassend anders aan de slag te gaan met stoffen en kleuren. In zijn presentatie vertelt hij over zijn laatste projecten, waaronder zijn quilts, stoffen, geborduurde kussens, mozaïek, schilderijen en natuurlijk zijn breiontwerpen.

Kaffe doet zijn inspiratie op tijdens zijn vele reizen en hij hoopt ons te laten zien hoe we, door anders naar dingen te kijken, óveral inspiratie kunnen vinden!

Na zijn lezing is er uiteraard uitgebreid tijd voor het stellen van vragen. Vervolgens zal er in onze winkel een signeersessie plaatsvinden. Het nieuwste boek Kaffe Fassett’s Quilts in America is natuurlijk ook bij ons verkrijgbaar!

Lezing, meet&greet, booksigning van 13.30-15.30 uur, kosten € 50,00.

Zaterdag 7 september 2019

Op zaterdag 7 september geeft Kaffe Fassett samen met Brandon Mably een workshop ‘Hexagons’ uit het boek ‘Quilts in Morocco’!

Op deze bijzondere dag leert u van Kaffe zelf hoe u het best kleuren kiest en combineert, waar op te letten bij het design en hoe de beste compositie samen te stellen.

Tijdens de workshop is er voor iedere deelnemer een eigen design wall waarop, onder het toeziend oog van de meester, geëxperimenteerd kan worden met het ontwerpen van uw eigen Hexagonquilt.

Het boek ‘Quilts in Morocco’ waaruit u tijdens de workshop zult werken, is bij de workshop inbegrepen en mag u na afloop mee naar huis nemen. Uiteraard gesigneerd!

De dag duurt van 9.30u tot 16.30 en is volledig verzorgd met koffie, thee, lekkers en uiteraard een heerlijke lunch.

Laat u inspireren en laat u begeleiden bij het maken van deze quilt. Uw kijk op kleur en compositie zal enorm worden verrijkt!

Wij kijken er enorm naar uit om te leren van deze duizendpoot. U ook?

Workshop Hexagons uit Morocco, van 9.30-16.30 uur, incl.koffie/thee, lekkers, lunch, boek Quilts in Morocco, design wall. Kosten € 225,–.

Info 0594-612079, of quiltatelier@gmail.com

Meer informatie de website

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *