Samen met Buddy’s en Bee’s

Nieuwsbrief oproep buddy’s en bee’s

In de laatste twee nieuwsbieven van het Quiltersgilde deden we een oproep voor buddy’s en bee’s. Leden op zoek naar een quiltbee in de buurt of een quiltbuddy om samen mee te quilten. Als je net begint met quilten, onzeker bent of gewoon een beetje hulp nodig hebt, is het fijn als een ervaren buddy kan helpen. Er zijn immers heel veel zaken waar je tegenaan loopt als startende quilter.

 

Reacties

We hebben veel leuke reacties gekregen op onze oproep. Dat varieerde van iemand die een quiltbuddy zocht: “Ik ben allang lid maar quilten doe ik te weinig omdat ik het niet goed kan en durf”, van iemand die graag een ander wil helpen: “Mij lijkt het leuk om een beginnende quiltster te ondersteunen/helpen. Ik quilt al meer dan 20 jaar” tot “ik ben net verhuisd en ik zoek een bee in mijn nieuwe woonplaats”. Ook meldden zich bee’s die nog wel nieuwe leden konden gebruiken. De reacties kwamen van Limburg tot Groningen en dat maakt het tot een hele puzzel om de verbinding tussen de leden te maken. De meesten willen toch wel een bee of buddy in de buurt. Ook was er soms wel een match te maken, maar dat was dan weer net niet een vrije avond of dag. Of er was geen bee in de buurt die zich heeft aangemeld, maar ook niet iedere bee kan/wil nieuwe leden ontvangen. Toch wil ik over dat laatste nog wel iets kwijt. Stel, je komt net nieuw in de stad of het dorp wonen en je weet dat er wel een bee in de buurt is. Hoe leuk en fijn zou het dan zijn als je daar deel van mag uit maken, zodat je gelijk ook een paar contacten hebt in je nieuwe woonomgeving.

Je begrijpt het al, de lijst is nog niet afgesloten en je kunt je nog steeds melden.

Inmiddels zijn de eerste onderlinge contacten al gelegd en we zouden het leuk vinden als je daarover ook een kleine terugkoppeling naar ons stuurt.

Contact voor buddy’s en Bee’s

Je kunt nog steeds mailen naar gerrie.schoonebeek@quiltersgilde.nl

  • bee’s waarbij nieuwe leden welkom zijn. Stuur ons de contactgegevens en ook waar de bee gehouden wordt, hoeveel personen, enz.
  • leden die graag een quiltbuddy willen zijn

En wil jij als lid graag in contact komen met een quiltbee of zoek je een quiltbuddy, laat dat aan ons weten. Stuur je gegevens, inclusief lidmaatschapsnummer naar ons en laat weten of je een quiltgroep of een buddy zoekt. Dan proberen wij een match te vinden.

Je gaat er dan mee akkoord dat je gegevens worden doorgestuurd naar de desbetreffende bee of persoon.

Gerrie Schoonebeek

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *