Quiltzusjes in kerstsfeer

Organiseer je eigen Kerst Quilt Bee

De Quiltzusjes Marijke van Atelier Hartendief en Hanneke van Quiltshop Vlijtig Liesje hebben een verrassingspakket gemaakt, het kerst cadeau van de Quiltzusjes. Een pakketje met een leuke kerst surprise quilt workshop, met patroon en materiaal, dat geschikt is voor elk niveau, beginners en gevorderden. Bovendien zit er een leuk cadeautje in dat weer goed bij de workshop past.

Je kunt het pakketje rond 14 december toegestuurd krijgen en er direct thuis mee aan de slag gaan. Maar hoe leuk is het om samen met je vriendinnen een kleine kerst bee te organiseren? Veilig thuis in je eigen omgeving.

Zorg zelf voor koffie, thee of glühwein en laat iedereen algemene naaispulletjes meenemen en er moet een strijkbout aanwezig zijn. Niet vooraf spieken wat er in zit hoor, dan is het voor iedereen een verrassing

Alles voor de workshop zit in het zusjes kerst cadeau, je kunt er zo mee aan de slag. Heb je ooit zo makkelijk een kerstbee georganiseerd ??? En kan iemand op het laatste moment niet komen? Dan kan ze er thuis mee aan de slag!

Zorg dat je op tijd bent met bestellen, dat kan nu al! We sturen het voorafgaand aan de week voor kerst op. Meerdere pakketten naar 1 adres sturen kan, dat scheelt weer verzendkosten.

 

Naar atelier Hartendief  of naar quiltshop Vlijtig Liesje

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.