Quiltkelder van de Stoffenstudio Putten

Nieuws voor de zomermaanden

In de zomermaanden geven we op verzoek van velen workshops in kleine groepjes, uiteraard rekening houdend met de corona regels. Het zijn technieken met de hand en/of met de naaimachine. Tevens hebben wij in de maanden juni, juli en augustus in de Quiltkelder tafels met aanbieding quiltstoffen voor € 7,50 per meter en/of 3 fat quarters voor € 10,–

Gelukkig kunnen wij deze zomeractie weer aanbieden zoals alle jaren bij ons gewoon is. 

Patchwork cursussen

Vanaf september gaan we voor de liefhebbers van stoffen en creativiteit een groot aantal nieuwe patchwork cursussen geven. Hoewel patchwork en quilten al honderden jaren oud zijn, is er op dit gebied steeds weer wat anders te beleven. 

Met het volgen van een cursus worden veel beginnersfouten voorkomen en zowel machinaal patchwork als patchwork met de hand worden gegeven. 

Workshops in uiteenlopende quilt technieken staan in het cursus- en workshop programma gepresenteerd op onze website 

Het aanbod is voor zowel beginners als gevorderden met speciale thema’s en cursussen. En voor degene die in eigen tempo wil werken aan een eigen project en hierbij ondersteuning wenst, hebben wij onze F.I.E.T.S. quiltgroepen (Fijn Individueel En Toch Samen) 

Wij zien ernaar uit om u weer te mogen begroeten in de winkel of op een workshop/cursus en met het ‘bijna’ normaal hopen wij weer een gezellig quiltseizoen tegemoet te gaan. 

Namens de medewerksters en lesgeefsters 

Hartelijke groet 

Riek van Beek ,

Quiltkelder Putten 

Beneden verdieping Van de Stoffen & Babystudio 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *