Een internationale groep van en voor Art Quilters

SAQA; de letters staan voor Studio Art Quilt Associates- een internationale groep van Art Quilters.  We gaan even wat dieper kennis maken met deze organisatie.

Het Quiltersgilde heeft een verenigingslidmaatschap van het SAQA. Wij vinden het belangrijk om artquilters te ondersteunen en stimuleren. Met het SAQA lidmaatschap kunnen we Artquilters de mogelijkheden bieden om op de website van SAQA te kijken. En dat was ook onze bedoeling. Artquilters die nog niet toe zijn aan een eigen lidmaatschap de mogelijkheid  geven kennis te maken met SAQA, rond te snuffelen op de website, het digitale blad te bekijken en misschien een webinar te bekijken.

Voorbeelden van het digitale blad

 

Of deze eerste uitgave van dit jaar met als ondertitel  30 jaar SAQA.  Deze kun je alleen bekijken door de inloggegevens op te vragen. Er staat bijvoorbeeld een artikel in over “Het succes zit in de details”. Een prachtig verhaal van quilts over de slavernij. Een aantal paarse quilts. En natuurlijk allerlei foto’s die je kunnen inspireren.

 

 

Wil je ook kunnen inloggen voor de meest actuele journals en webinars (in het engels), mail me dan even dan stuur ik je in een mail even de inloggegevens. Mailen naar liesbeth.wessels@quiltersgilde.nl

Voorbeeld van een webinar met de naam “Critique-groups”

Dit zijn groepen die elkaar ondersteunen door met elkaar het werk te bespreken. Heel mooi om te zien hoe de vraagstelling van de maker het uitgangspunt voor het commentaar is.Ook dit  is alleen  te bekijken  door  in  te  loggen.

 

SAQA geeft ook een nieuwsbrief uit met de titel Fiber Art Friday; zoals de titel aangeeft komt die altijd op vrijdag. Afgelopen vrijdag zat daar de gratis link in naar het boek ”

hiervoor kun je jezelf aanmelden. Wil je zo’n nieuwsbrief bekijken ? Klik dan even op deze LINK 

Nog even wat aanvullende links

SAQA heeft ook een sectie Europa & Middle East; zij communiceren via Facebook,  deze pagina kun je gaan volgen, zie hiervoor  https://www.facebook.com/SAQAEuropeMiddleEast/

Er is een Instagram account dat open staat voor iedereen,posts hebben de # saqaeurope https://www.instagram.com/explore/tags/saqaeurope/

Liesbeth Wessels

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *