oproep bloggers

Deel je quiltverhalen met ons

Inspirerende blogverhalen

Als bezoek(st)er van onze website kun je er niet omheen. Met regelmaat laten we bloggers hier aan het woord met mooie, leerzame en zeer uiteenlopende verhalen. We willen dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om ons team van vaste bloggers en onze gastbloggers hartelijk te bedanken voor de mooie verhalen waarmee ze ons inspireren, ontroeren, vrolijk maken en waarvan we vaak iets opsteken. We kijken reikhalzend uit naar jullie nieuwe verhalen.

Gevarieerd aanbod

Onlangs hebben we aan onze leden en niet-leden gevraagd om een vragenlijst in te vullen. Dit om er achter te komen hoe we  onze vereniging zo aantrekkelijk mogelijk kunnen maken voor verschillende quilt(st)ers…..moderne, traditionele, artquilt(st)ers en natuurlijk ook de quilt(st)ers die niet in zo’n vakje passen. Daarnaast verwachten we dat, zeker in deze tijd van Corona maar ook daarna, onze website en andere digitale activiteiten steeds belangrijker zullen worden.

Daarom willen we ons aanbod op de website graag zo gevarieerd en inspirerend mogelijk maken en houden. We zijn we op zoek naar quilt(st)ers die (eenmalig) hun verhaal op onze website met onze leden en niet-leden zouden willen delen.

oproep bloggers

Oproep

Vandaar onze oproep: Heb je een mooi verhaal en denk je leuke, mooie, inspirerende onderwerpen te kunnen delen met onze leden? Laat het ons weten via webmaster@quiltersgilde.nl

En denk je nu: ‘maar wat dan?’

Dat kan een praktische toepassing zijn. Denk bijvoorbeeld aan het blogverhaal over het maken van mondkapjes dat in deze Corona tijden nog steeds zeer actueel is.

Ook kan een techniek besproken worden, zoals bijvoorbeeld ‘crumb piecing’ of het maken van een art quilt(tje) op basis van foto’s.

Misschien doe je mee aan een leuke uitdaging, zoals de Murder Mystery quilt?

Een blogverhaal kan ook heel persoonlijk van aard zijn. Het quilten verbindt en geeft steun zowel door de afleiding die het biedt als door de contacten die je met elkaar hebt.

Of denk aan persoonlijke omstandigheden die een inspiratie kunnen vormen voor een quilt, zoals een levensloop quilt.

Laat het ons weten

Dus, zie je het zitten om zelf eens een blogverhaal te schrijven?

Neem voor meer informatie contact met ons op via webmaster@quiltersgilde.nl

2 antwoorden
 1. DINY de wilde zegt:

  Ik was jaren geleden gestopt met quilten ook het quiltnieuws op gezegd
  Nu in deze tijd van corona ben ik weer begonnen de stofjes had ik nog bewaard.
  Had ook veel lapjes van 10×10, heb daar mooie quilt van gemaakt,en een picknick kleed.
  Heb nog vele effen lapjes daar zoek ik nog een bestemming voor om iets van te maken.
  Ik heb zelfs nog een nieuwe naaimachine gekocht erg blij mee,dus ik kan zeggen corona heeft mij weer aan werk gekregen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *