De dag voor de openingsdag van onze jaarlijkse tentoonstelling

De opening is op woensdag

Morgen is de opening van onze tentoonstelling. Vandaag (dinsdag) is er weer hard gewerkt, van ‘s morgens half 9 tot 5 uur.
Alles staat en hangt.

De bibliotheek

De bibliotheek is met 1000 boeken klaar; de boeken kunnen worden uitgeleend aan onze leden. De winkelstands zijn opgebouwd. Bij de bibliotheek is een plank ingericht met Modern Quilting boeken. Er staat een ideeënbus en een grote flapover waar iedereen de wensen voor Modern Quilting  op kwijt kan.

Belevenissen van deze dinsdag

Ook vandaag weer van alles meegemaakt. Internetverbindingen die het eerst niet doen, maar met hulp van hier om 12 uur toch werken. Wat kan een mens dan blij zijn. Je kunt dus met de pin betalen.

Het afhangen van de quilts. Een heel precies werkje.
Het opruimen van alle hoezen was nog even een dingetje. Niet alle hoezen zijn simpel op te vouwen, soms zijn het hele eigen bouwsels, die veel ruimte vragen (die er niet is).
Hoe en waar kunnen we dat allemaal opbergen van zoveel quilts ?De informatiestand

De informatiestand van het Quiltersgilde en het Quiltnieuws is ingericht en gezellig aangekleed. Bij de stand van het Quiltnieuws kun je jouw keuze inleveren voor de mooiste quilt op deze tentoonstelling. Als dank krijg je een leuk patroontje van een kersthanger. Niet vergeten hoor !!!Verrassing

 

Wie houdt er nu niet van een verrassing. Wat er in deze tas zit is voor jullie nog een verrassing. Dus kom morgen kijken.De winkels

Om 4 uur komen de winkeliers aan om hun stand in te richten. Ook deze gang ziet er nu kleurrijk en gezellig uit.

 

Na twee dagen hard werken, zijn we klaar voor de eerste dag.

Tot woensdag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *