Algemene Tentoonstelling 2020, ben jij er al mee bezig?

Ben jij er al mee bezig? Een quilt voor de Algemene Tentoonstelling van Patchwork en Quilts die het Quiltersgilde dit jaar organiseert van 26 tot en met 29 augustus a.s.?
We rekenen op veel inzendingen van onze leden, want er is veel ruimte te vullen. Maar liefst 3 evenementenhallen staan ons in Nijkerk bij het Hart van Holland ter beschikking met gezellige horeca, winkels, demonstraties en uiteraard vooral heel veel quilts.Wedstrijd

Nieuw dit jaar is de Wedstrijd Naaimachinehoes. Heb je een mooie hoes die gezien mag worden? Kijk dan op de website voor het aanmeldingsformulier [vanaf 1 maart] en stuur je hoes op in een grote envelop. Past de hoes niet in een envelop? Dan kan je de hoes ook [laten] brengen naar het kantoor in Nijkerk, Gildestraat 3 op woensdag 12 augustus of zaterdag 15 augustus. Er is dus nog ruim de tijd om een mooie hoes te maken en kans te maken op een van de prijzenpakketten die hiervoor beschikbaar komen.

Quilt[s] aanmelden

Dit kan tot uiterlijk 3 mei 2020 door middel van het aanmeldingsformulier en twee goede foto’s, bij voorkeur 13 x 18 cm. Een foto van de gehele quilt en een foto van een detail. Per quilt een aanmeldingsformulier en twee foto’s.
Het formulier is te vinden op de website van het Quiltersgilde met alle voorwaarden en deelname is voor alle leden gratis.

Je kunt dit formulier downloaden, invullen en met 2 foto’s sturen aan: Quiltersgilde, p/a Colijnweg 8, 8251 PK DrontenThema

Het thema ‘Ontmoeting’ willen wij graag letterlijk nemen. Niet alleen zijn er twee gezellige horecagelegenheden voor een [gezamenlijke] lunch of koffie met wat lekkers en de stand met medewerkers van het Quiltersgilde, bestuur en redactie. We hebben ook een gezellige leeshoek waar je even kunt zitten en bladeren door de boeken van de bibliotheek. Het zou leuk zijn als de bezoekers een badge dragen met daarop hun naam en woonplaats. Dat maakt het makkelijker om kennis te maken en elkaar werkelijk te ontmoeten.

Oproep

Aan alle leden in Nijkerk en omgeving die zich nog niet hebben opgegeven! Lijkt het je leuk om mee te werken aan deze tentoonstelling meld je dan zo spoedig mogelijk aan als lid van de werkgroep of als angel. Wij vertellen graag wat dat inhoudt dus neem gerust contact met ons op, telefonisch [via 06-19806864] of via att@quiltersgilde.nl

 

Vanaf nu gaan we regelmatig nieuws over de Algemene Tentoonstelling via blogberichten en onze nieuwsbrief met jullie delen. Natuurlijk is alle belangrijke informatie over deze tentoonstelling ook in Quiltnieuws te lezen.

Inge van Koningsveld

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *