Het was een groot feest

Het is helaas al weer voorbij

De 37ste Algemene Tentoonstelling van patchwork en quilts is weer voorbij. Wat gaan die dagen toch snel! Het was een hele klus voor alle vrijwilligers en zeker voor dames van de tentoonstellingscommissie. Maar wat hebben we met z’n allen genoten en wat was het fijn om zo veel enthousiaste bezoekers te verwelkomen. De complimenten waren niet van de lucht en daar doe je het met z’n allen toch voor! Wat hing er prachtig werk van onze leden. Daar mogen we met z’n allen trots op zijn!

We hebben ongeveer 3000 bezoekers mogen verwelkomen en 82 nieuwe leden ingeschreven. Een aantal van de kersverse leden kwamen de volgende dag nog een keer naar Nijkerk om bij de bibliotheek in de kasten te snuffelen en gingen met een paar boeken vol inspiratie naar huis.

Iedereen die meegewerkt heeft om deze tentoonstelling tot een succes te maken willen we hartelijk bedanken. En natuurlijk ook dank aan de bezoekers die vanuit het hele land en zelf vanuit Belgie en Duitsland de moeite hebben genomen om naar Nijkerk te komen. Zonder jullie was dit grote feest niet mogelijk geweest.

 

Een fotoimpressie van de afgelopen week

De prachtige foto’s van onze fotograaf Harry Roelands lenen zich goed voor een sfeerimpressie

 

 

 

 

En wat nu

Nu is het tijd om op te ruimen. Alle quilts moeten weer naar de makers en de spullen weer netjes in dozen in de kast op kantoor. En zoals altijd gaan we evalueren. Het bestuur gaat samen met de tentoonstellingscommissie rond de tafel zitten. We nemen alle opmerkingen en tips mee die we tijdens de tentoonstellingsdagen hebben gehoord en opgeschreven.

 

 

Tentoonstelling van Miniatuurquilts

Voor onze leden is de volgende uitdaging natuurlijk alweer bekend: het maken van de quiltje voor de Tentoonstelling van Miniatuurquilts in april volgend jaar in de Broodfabriek.  Het thema is: BALANS. Wie de afgelopen dagen op de tentoonstelling in Nijkerk is geweest zal vast geïnspireerd zijn om hiermee aan de slag te gaan.

 

Rose-Anne de Haan

4 antwoorden
 1. Hilde Hoogwaerts zegt:

  Inderdaad, het was echt een heel mooi feest om zoveel mooie quilts bij elkaar te zien! Gelukkig hebben we de foto’s nog om na te genieten!

  Beantwoorden
 2. Liduine Biemans-van Zuijlen zegt:

  Complimenten aan de organisatie van de lustrum tentoonstelling.
  Een grote klus die veel talent vergt om dit op poten te zetten.
  Het was een feestje. Door de vlaggetjes naar de grote hal gelokt.
  Ondanks de warmte hebben wij genoten.
  Veel prachtige quilts gezien en volop inspiratie opgedaan.
  Nu hebben we de foto’s nog.
  Succes met opruimen en veel napret van dit evenement.
  Dank jullie wel.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *